1

26 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Wat zijn trends? 

Bij Woononline zijn we altijd bezig met de laatste trends en delen deze graag met jou. Wat is nou een trendy woonstijl? Daar is niet één antwoord voor. Elk seizoen verschillen de trend weer en soms zijn er meerdere trends tegelijkertijd mega populair. Eén ding is zeker, bij Woononline vind je alle trends en de producten die hier perfect bij passen!


Herkomst van de trendy woonstijl

De trends zijn altijd van nu of zelfs voor in de toekomst. Vaak zijn de trends die je bij Woononline ziet namelijk een voorspelling voor het aankomende seizoen. Zo kun je dus als één van de eerste de nieuwste trends in huis halen. Deze woonstijl is vooral geschikt als je houd van afwisseling, graag op de hoogte bent van wat er gaande is, van nieuwe dingen en experimenteren houdt.

 

Categorieën

Trend kleuren

We spreken ieder jaar weer van verschillende trendkleuren. Voor komend jaar (2022) zijn de trendkleuren: groen, lichtblauw, en natuurlijke kleuren zoals bruin en clay. Als we spreken van een trend bedoelen we op het gebied van kleur meer een palet. Zo kun heb je natuurlijk super veel verschillende kleuren groen. Daarvan is nooit maar eentje trendy, het is juist de bedoeling dat je aan de slag gaat met de verschillende kleuren uit een palet.

 

Merken met de laatste woontrends

Er zijn een aantal merken bij Woononline die meerdere keren per jaar met een trendy en seizoensgebonden collectie komen. Dit is meestal vooruitlopend, dus de trend gaat binnen nu en een half jaar opkomen! Jij kunt dus als eerste, als een ware trendzetter, de nieuwste collectie binnenhalen samen met Woononline! Denk hierbij aan merken zoals BePureHome, WOOOD, Richmond Interiors, HKliving, Zuiver, Eleonora & By-Boo


Blogs