Recente reviews over Woononline.nl bij Kiyoh

 • Woononline
  10


  Behulpzame levering!
  De tracker werkt erg fijn. Bezorging was super tot aan de voordeur hoefde ik zelf niet te tillen. Professioneel en vriendelijk.

  Maaike, Rotterdam
 • Woononline
  10


  Goede snelle levering
  Precies zoals ik voor ogen had! Een mooie spiegel! Snelle levering. Vriendelijk personeel

  Patrick , Gemert
 • Woononline
  10


  Prima
  Fauteuil besteld. Ben netjes geïnformeerd over leverdatum en tijd. Chauffeur was bijna op de minuut op tijd. Al met al prima.

  Erik, Nootdorp
 • Woononline
  10


  Verkoopster Julia is gewoon een toppertje weet waarover ze praat.
  Zeer vriendelijk personeel, leggen alles goed uit. Heb hier een bankstel gekocht en werd geholpen door Julia zij weet goed waarover ze praat is duidelijk en praat geen onzin zoals in veel winkels gebeurd. Ik raad iedereen dan ook aan om bij woononline een keer naar binnen te gaan.

  Ferry de Jong, Schagen
 • Woononline
  10


  Mooi assortiment, snelle levering, aanrader!
  Groot assortiment. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Goede communicatie en snelle levering. Zeer tevreden!

  Suzan , Egmond aan Zee
 • Woononline
  9


  Top
  Hele fijne bedrijf ze komen bezorgen en je kan achteraf betalen als de bestelling binnen is dat vind ik echt ideaal. En de stoelen zijn ook in het echt ook top stoelen heel blij met onze aankoop.

  Sophia, Bergen op zoom
 • Woononline
  10


  Een professioneel bedrijf!
  Het bestellen van mijn kast ging erg soepel en was duidelijk. Later fijn telefonisch contact gehad. Bezorging snel, netjes, en stipt op tijd.

  Tamara , Aalsmeer
 • Woononline
  10


  Totaal gemak van online bestelling tot levering, uitstekende service!
  Overzichtelijke webshop, makkelijk te bestellen. Perfecte informatie en status updates betreffende levering. Exact volgens planning geleverd en onze kasten voldoen bovenverwachting, zeer robuust en stevig. Gaan we jarenlang plezier aan beleven.

  Robin , Druten
 • Woononline
  10


  Duidelijke snelle en vriendelijke service
  Mijn vriend en ik zijn samen gaan wonen, daar hoort natuurlijk een hele fijne nieuwe bank bij. Na een rondje in de showroom/winkel waren wij verkocht! Gekocht, besteld en kon precies wanneer het ons uit kwam bezorgd worden. In één woord TOP!

  Nicky, Egmond-Binnen
 • Woononline
  10


  Groot aanbod tegen geweldige prijzen
  Zeker de moeite waard om bij Woononline te kijken. De prijs is het bewijs. En de levertijd is zelf te kiezen., Er wordt een strak tijdspanne meegegeven waardoor je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Het voelt weer alsof de klant koning is. Heel veel dank!

  Sylvia, Almere