Buffetkasten

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Buffetkasten van Woononline

Ben je op zoek naar een mooie kast om je woonaccessoires, servies of ander glaswerk in uit te stallen? Kies dan voor een buffetkast van Woononline. Bij ons vind je een groot aanbod buffetkasten met glazen deuren van diverse woonmerken als WOOOD, Towerliving en BePureHome. Kies voor een stijlvolle buffetkast zodat je jouw mooiste servies kunt opbergen. Want het is toch zonde om je glaswerk achter dichte deuren te bewaren waar niemand het ziet. Een groot voordeel van de buffetkast is dat deze multifunctioneel is en in verschillende ruimtes geplaatst kan worden. Zet hem in de keuken als servieskast. In de woonkamer fungeert de vitrinekast als extra opbergruimte. Toch liever een dichte kast? Kijk dan eens naar ons assortiment opbergkasten.

 

Diverse stijlen

Bij Woononline vind je buffetkasten en schuifkasten in verschillende stijlen, kleuren, materiaalsoorten en formaten. Zo vind je altijd een buffetkast die bij jouw interieur past. Heb je een landelijke woning? Kies dan voor een houten buffetkast of schuifkast. Wanneer je een industriële stijl hebt is een metalen buffetkast een juiste optie. Verder kun je de woonkamer gezellig maken door bijvoorbeeld leuke woonaccessoires of pronkstukken uit te stallen in je buffetkast. Op die manier heeft de kast ook nog een decoratieve functie.

 

Buffetkast kopen

Een buffetkast kopen doe je eenvoudig en snel online bij Woononline. Wij bezorgen je woonartikelen bij je thuis zonder dat je verzendkosten betaalt. Daarnaast kun je ook in onze woonwinkel langskomen om alle buffetkasten en schuifkasten te bekijken. In onze showroom met meer dan 12.000 verschillende woonartikelen kun je gezellig komen sfeerproeven en inspiratie opdoen.