De eetkamer inrichten

De eetkamer heeft vaak meerdere functies, je kunt er eten, koken, werken of een lekkere kop koffie drinken. Ben je toe aan een upgrade van de eethoek? Nieuwe eetkamerstoelen of een nieuwe eettafel kunnen al een groot verschil maken. Een eetkamer gezellig inrichten is makkelijker gezegd dan gedaan. Wij hebben een aantal handige tips uitgewerkt met betrekking tot het inrichten van de eetkamer. Deze tips kun je geduldig doorlezen en toepassen op jouw eigen eetkamer. Naast het bestuderen van onze tips is het handig om na te gaan welke woonstijl je hebt of welke woonstijl je zou willen. Op deze manier is het mogelijk om gerichter op zoek te gaan naar producten voor de eetkamer.

Meubels

Barkrukken

Bartafels

Eettafels

Eetkamerstoelen

Eetkamerbanken

Buffetkasten

Vitrinekasten

Verlichting

Hanglampen

Wandlampen

Plafondlampen

 

 

Tafel dekken

Servies & bestek

Dienbladen 

Glaswerk & keramiek

Woonblogs

Woononline helpt je graag doormiddel van de Woonblog. We schrijven over de laatste trends, ruimtes,
collecties & woonproblemen met oplossing. We geven antwoord op brandende interieurvragen en geven handige tips & tricks:
wij helpen je graag een stapje verder.

Eetkamer inspiratie: Welke lamp past het beste boven mijn eettafel?

Ideeën en inspiratie voor de eetkamer. Hier vind je tips die je kunt gebruiken bij het uitzoeken en het ophangen van de hanglamp boven de eettafel. ➤ Lees hier meer.

Tips en inspiratie voor het inrichten van jouw droom eetkamer!

De eetkamer is vaak een belangrijke en multifunctionele plek in huis. Er wordt gekookt, gedineerd, ontbeten en geborreld. Er zijn genoeg keuzes om te maken. Wil je wat tips en inspiratie? ➤ Lees hier meer.

 

Eetkamer woonstijlen

Een eetkamer inrichten en indelen gaat een stukje makkelijker wanneer je een bepaalde woonstijl voor ogen hebt. Bij een industriële woonstijl is het bijvoorbeeld een must om industriële elementen in de eetkamer te verwerken. Stoere items in combinatie met robuuste details vormen samen een industriële woonstijl in de eetkamer. Hou je toch meer van een lichte, minimalistische woonstijl. Grote kans dat je een Scandinavische eetkamer mooi vindt. Bij deze woonstijl passen lichte elementen gecombineerd met praktische en minimalistisch design perfect! Weet je nog niet welke woonstijl bij jou past? Check dan de woonstijl pagina’s op onze website. Aan de hand van uitgebreide beschrijvingen en meerdere voorbeelden van woonstijlen is het mogelijk om een keus te maken uit een van de woonstijlen. Kun je nog geen keuze maken? Op Woononline.nl vind je volop inspiratie voor jouw eetkamer.  

Eetkamer indelen

Ben je alleen op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen of een eetkamertafel? Dan ben je bij Woononline altijd op de goede plek. Binnen het assortiment zijn er talloze opties, zo is er altijd een product die bij jouw smaak en stijl past. Naast eetkamerstoelen en tafels kun je de eetkamer afmaken met verlichting en woonaccessoires. Neem snel een kijkje in ons uitgebreide assortiment. Woononline heeft een zeer breed aanbod barkrukken, eettafels en accessoires voor de eetkamer in diverse woonstijlen. Shop gemakkelijk je nieuwe interieur voor de eetkamer samen met Woononline!