Groot aanbod dienbladen bij Woononline

Een dienblad is het ideale woonaccessoire die niet mag ontbreken in huis. Hij is functioneel, omdat je niet telkens heen en weer hoeft te lopen. Ideaal wanneer je graag een ontbijt op bed wilt of je vrienden graag uitnodigt voor een diner. Maar naast functioneel is een dienblad ook mooi als decoratie. Plaats hem bijvoorbeeld op de salontafel met een aantal leuke kaarsen erop. Bekijk het assortiment dienbladen van Woononline in de webshop of kom gezellig langs in onze woonwinkel in Alkmaar.

Functioneel en decoratief

Een dienblad is functioneel, doordat je ze kunt gebruiken om drankjes en hapjes te verplaatsen. Hierdoor hoef je niet telkens heen en weer te lopen. Vandaag de dag zien dienbladen er stijlvol uit, waardoor je ze als decoratie in je interieur kunt plaatsen. Zet er een aantal kaarsjes of een vaas met bloemen op. Een dienblad bij Woononline koop je al vanaf €12,95.

 

Verschillende soorten en maten

Dienbladen heb je in verschillende soorten en maten. Grote dienbladen zijn op dit moment erg populair. Heb je een grote ronde poef? Zet er een dienblad op en hij kan fungeren als handig bijzettafeltje. Ideaal voor wanneer je een feestje hebt. Naast ronde dienbladen, vind je bij ons ook dienbladen in het ovaal en vierkant.

 

Dienblad kopen?

Ben je enthousiast geworden over een dienblad uit ons assortiment? Bestel deze dan vandaag nog eenvoudig en snel in de webshop van Woononline. Doe je dit voor 16:00 uur, dan heb je hem in de meeste gevallen de volgende dag in huis.