De hal inrichten

De hal is vaak een functionele plek om onze jassen op te hangen en schoenen uit te trekken. Naast dat de entree een makkelijke plek is om spullen op te bergen, is het ook de eerste indruk van een huis. Een uitnodigende en sfeervolle hal is daarbij onmisbaar. Kun je bij de gang inrichten nog wel wat inspiratie gebruiken? Van een kleine hal inrichten tot een grote hal inrichten: bij Woononline ben je op het juiste adres! Er zijn veel mogelijkheden om de hal zo in te richten dat het een warm welkom geeft, maar toch functioneel blijft. De basis voor een gang is een mooie, maar ook praktische kapstok. Ook is opbergruimte onmisbaar. Ga je een smalle hal inrichten? Dan is een kapstok met hoedenplank ideaal. Woononline heeft meerdere opbergsystemen die speciaal zijn ontworpen voor de kleine hal.

Meubels

Dressoirs 

Sidetables

Kapstokken

Opbergkasten

Wanddecoratie

Spiegels

Verlichting

Hanglampen

Vloerlampen

Tafellampen

Wandlampen

Lampenkappen

Plafondlampen

 

Woonaccesoires

Klokken 

Poefs

Vazen

Kandelaars

Lantaarns & waxinehouders

Opbergen

Krukjes 

Kunstplanten

Grote hal inrichten

Bij een grote hal kun je gaan voor eenvoudige kapstok in combinatie met een dressoir of sidetable. Een sidetable is niet alleen mooi voor je entree, maar is zeker ook praktisch om onder andere je sleutels en post op te leggen. Met een dressoir creëer je nog meer ruimte om al je hoeden, mutsen en sjaals op te bergen. Stijl het dressoir af met leuke woonaccessoires. Natuurlijk kan een laatste check in de spiegel niet ontbreken en dat doen we het liefst in een mooie eyecatcher van een spiegel.

Verlichting in de hal

De juiste verlichting mag zeker niet ontbreken bij het inrichten van de hal. Ga je voor een opvallende hanglamp of een subtiele vloerlamp? In ons verlichting aanbod kun je genoeg ideeën voor de grote en kleine hal opdoen.

Meubels voor het inrichten van jouw gang bij Woononline.nl

Met een zeer breed aanbod dressoirs, kapstokken, spiegels, verlichting en woonaccessoires hebben wij voor iedere grote of smalle hal een passend product. Nog geen ideeën over hoe je je gang in moet richten? Doe eenvoudig inspiratie op met onze woonstijl categorieën: van industrieel tot aan Scandinavisch! Shop gemakkelijk je nieuwe interieur voor de hal samen met Woononline!