Schilderijen en canvas

12 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Diverse schilderijen en canvas

Een woonkamer maak je niet alleen gezellig met mooie meubels. Ook met de accessoires laat je je persoonlijke smaak tot zijn recht komen. Dat kun je doen met mooie decoraties voor aan de muur, zoals schilderijen en canvassen. Maak je interieur compleet met de collectie van Woononline.

 

Een schilderij als blikvanger

Hou je van een moderne of industriële woonstijl? Of heb je liever een landelijk interieur met een paar kleurrijke accenten? Kies voor Mondiart schilderijen of voor abstracte schilderijen die je een opvallend plaatsje aan de muur geeft. Met deze verschillende stijlen in decoraties voor aan de muur, benadruk je niet alleen je eigen smaak. Je hangt ook een stijlvolle blikvanger aan de muur in je huiskamer.

 

Muurversiering in verschillende soorten

Wanddecoraties hoeven niet altijd te bestaan uit de traditionele vormen die we kennen van schilderijen en canvassen. Je vindt bij Woononline ook schilderijen die iets minder traditioneel zijn, maar daardoor misschien juist bij jouw inrichting passen. Zo is er een groot assortiment glasschilderijen in verschillende thema's. Van de Amerikaanse jaren zestigstijl, tot een modern stilleven, je kunt alle kanten op. Wil je iets compleet anders, dan neem je een kijkje bij de wanddeco uit metaal, in verschillende abstracte vormen en kleuren.

 

Kies de mooiste schilderijen bij je meubels

Als je schilderijen of canvassen gaat uitzoeken is het natuurlijk altijd belangrijk dat je kijkt naar de meubels die je hebt. Zeker als je het canvas direct boven de bank hangt, is het extra mooi als de kleur van de bank in het schilderij terugkomt. Aan de andere kant is het ook een leuke uitdaging om de juiste meubels bij je favoriete nieuwe schilderij te combineren. Wie weet, verras je jezelf met een bankstel in een kleur die je niet zo snel bedacht zou hebben. Kies je favoriet uit de collectie en geniet van een volledig ingerichte woonkamer met sfeervolle schilderijen aan de muur.