Spiegels

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Verschillende vormen spiegels van Woononline

Oogt jouw woning klein? Of ben je op zoek naar een leuke decoratie om die kale wand op te fleuren? Kies dan voor een spiegel van Woononline. Met een spiegel creëer je optisch meer ruimte en geef je de kamer meer licht. Binnen ons assortiment vind je verschillende soorten spiegels. Zo hebben wij vele wandspiegels, staande spiegels, badkamerspiegels, ronde en vierkante spiegels voor in ieder vertrek. Hang een stijlvolle wandspiegel in de hal zodat je altijd nog snel even je haar kunt doen voor je de deur uitgaat. Of kies voor de staande spiegel messing voor in de slaapkamer. Dit is een staande spiegel van het merk HKliving zodat je 's ochtends je outfit kunt checken. Ook voor het kleinste kamertje in huis hebben we een aantal mooie spiegels van kleiner formaat. Door ons diverse aanbod is er altijd een geschikt exemplaar bij voor jou. Bovendien zijn de spiegels van leuke woonmerken als BePureHome, Richmond interiors, By-Boo en WOOOD

 

Badkamerspiegel

Ook in de badkamer kan een spiegel uiteraard niet ontbreken. Dagelijks staan we lange tijd voor de spiegel om ons haar goed te doen, tanden te poetsen en de vrouwen om hun make-up op te doen. Een leuke en trendy badkamerspiegel is daarom geen overbodige luxe. De Spiegelkast Pascal is een praktische optie waar je ook nog spullen op het plankje kwijt kunt en aan de onderkant van het plankje een handdoek kunt hangen. Zo is de badkamer altijd netjes en opgeruimd en heb je je spullen altijd binnen handbereik. Ook hebben we meerdere stijlvolle wandspiegels die prima passen in de badkamer.

 

Spiegel kopen

Ben je toe aan een nieuwe spiegel? Wij hebben een divers aanbod, zodat er altijd eentje voor jou bij zit. Bestel je favoriete spiegel eenvoudig online bij Woononline. Wij bezorgen al je woonartikelen bij je thuis. Ook kun je langskomen in onze woonwinkel in Alkmaar waar je in een gezellige sfeer kunt sfeerproeven. In een woonwinkel met meer dan 12.000 woonartikelen slaag je altijd!