Ladenkasten

30 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Diverse ladenkasten bij Woononline

Ben je op zoek naar een leuke kast voor in de woonkamer, slaapkamer of hal om allerlei spullen in op te bergen? Denk dan eens aan een ladenkast! Bij Woononline vind je diverse ladenkasten in verschillende stijlen, kleuren, materiaalsoorten en afmetingen. Daardoor vind je bij ons altijd een geschikte kast.

 

Praktisch en decoratief

Een ladenkast komt in iedere kamer wel van pas. In de woonkamer fungeert de kast niet alleen als opbergruimte, maar is het ook een echte blikvanger. De keuze van de materiaalsoort bepaalt de uitstraling van de ladenkasten. De houten uitvoeringen hebben een klassieke look en passen ook goed in een landelijk interieur. Houd je meer van industrieel? Kies dan voor een metalen exemplaar. Verder kun je de woonkamer gezelliger maken door leuke decoraties op de kast te plaatsen. Met fotolijstjes, kandelaars of een mooie bos bloemen fleur je jouw interieur op een eenvoudige manier op.

 

Commodes

Ook kun je de ladenkast in de slaapkamer neerzetten om er bijvoorbeeld je ondergoed, sokken, beddengoed of bad textiel in op te bergen. Daarnaast wordt de ladenkast veel gebruikt als commode om je baby op te verschonen en aan te kleden. In de lades kun je luiers en kleren kwijt zodat je alles binnen handbereik hebt. Zo hoef je je baby dus niet alleen achter te laten op de commode om iets te pakken.

 

Ladenkast kopen

Een ladenkast koop je eenvoudig en snel online bij Woononline. Al je woonartikelen worden netjes bij je thuisbezorgd zodat jij de deur niet uit hoeft. Maar misschien vind je het juist leuk om lekker te woonshoppen. Kom dan langs in onze woonwinkel in Alkmaar. Hier kun je in een warme ambiance alle commodes, ladenkasten en andere woonartikelen bewonderen.