1
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kinderkamer en babykamer meubels

Jouw kind verdient toch ook de mooiste kamer die je je maar kunt voorstellen? Kies daarom voor de meubels van Woononline! Bij ons vind je een mooi aanbod meubels voor in de babykamer en kinderkamer. Van ledikant tot nachtkastje en van dekbed tot bureau, bij Woononline slaag je altijd. Omdat kinderen niet allemaal dezelfde smaak hebben, hebben wij veel verschillende soorten kinderkamer meubels in ons assortiment.

 

Kinderkamer

Voor alle jongens en meisjes hebben wij mooie, stoere en leuke kinderkamer meubels. Zo vind je bij ons bedden in diverse stijlen en kleuren. Maak een echte indianenslaapkamer met een stoer Tipi bed! Of kies voor een mooie bedbank met bedlade. Ook hebben wij verschillende bureaus, waar een kind lekker rustig zijn of haar huiswerk aan kan maken. Alle kinderkamer meubels zijn van de populaire woonmerken WOOOD, vtwonen, Scandic House en Zuiver.

 

Babykamer

Voor in de babykamer hebben wij leuke meubels waarmee je een prettige sfeer creëert. Neem bijvoorbeeld Hemelbed Wendy, dit bed is van uitstekende kwaliteit waarin jouw kind rustig en veilig in diepe slaap valt. Ook aan de baby's is gedacht. Om de luier te verschonen hebben wij een aantal stijlvolle commodes, zoals Lily. De hoogte hiervan is 93 cm zodat je een comfortabele houding hebt tijdens het aankleden en verschonen van je baby.

 

Bestel online

Bestel je meubels voor in de kinderkamer en de babykamer online bij Woononline. De kinderkamer en babykamer meubels worden in pakketten geleverd en zijn eenvoudig te monteren. Ook kan je langskomen bij onze woonwinkel in Alkmaar. Hier hebben wij nog veel meer woonartikelen.