Nieuws berichten

 

5 mei zijn wij gesloten. U bent 6 mei weer van harte welkom. 

 

(23 maart 2020). Bezoek ons alleen gericht of maak een afspraak! 

Als woonwinkel blijven we gewoon open voor u als bezoeker. We accepteren maximaal 30 klanten tegelijk in de winkel zodat de afstand tussen u en onze medewerkers en andere bezoekers gewaarborgd blijft. We adviseren u een afspraak te maken om onze winkel te bezoeken. Zo zijn wij voorbereid om u ook in deze lastige tijden van het juiste advies te voorzien. Verder accepteren we geen contact geld meer maar kunt u gewoon pinnen. dus: 

- We blijven open;

- Maximaal 30 klanten in de winkel;

- Alleen betalen per pin;

- Bezorging blijft mogelijk. 

 

(16 maart 2020). Woononline blijft gewoon open! 

Woononline blijft gewoon voor u open. Zowel de winkel als de bezorgingen gaan gewoon door. Wel nemen wij gepaste maatregelen om de hygiene van onze mensen en van u te waarborgen. Als u niet verkouden bent, blijft u van harte welkom in onze winkel! De bezorging zal tot nader order slechts tot de deur leveren en niet meer bij u in huis. Op die manier staan wij in om de afstand tussen personen zo groot mogelijk te houden. 

 

 

 

Nieuwe gangpaden bij Woononline

Wij hebben onze winkel compleet vernieuwd! Twee gangpaden zijn flink onder handen genomen en hebben een hele nieuwe uitstraling gecreëerd. Onze stylist Marloes heeft er mooie 'huiskamertjes' van gemaakt!.  
Bekijk hier de video online.

nieuwsbericht nieuwe gangpaden

 

Nieuwe entree maakt Woon Alkmaar nog aantrekkelijker!

 nieuwsbericht nieuwe entree Alkmaar

In de zomer hebben wij hard gewerkt aan onze nieuwe woonkamers. De entree is helemaal verbouwd en Marloes heeft 3 leuke sfeerkamers ingericht in verschillende stijlen. Kom ze snel bezichtigen!

 


 

Kies je eigen bezorgdag!

Wij hebben online een nieuwe bezorg applicatie.

nieuwsbericht nieuwe bussen 

Onze bezorgers zijn 6 dagen per week onderweg om alle bestellingen thuis te bezorgen! Vanaf nu is het ook mogelijk om je eigen bezorgdag te kiezen. Ook kunnen wij bepaalde producten 's avonds bezorgen!


 

 

Een moment geduld a.u.b...

{{var product.name}} is verwijderd van uw winkelwagenShop verder