Zoveel mogelijk uit uw zakelijke pand halen? Woononline staat voor u klaar! 

Is uw hotel, restaurant of kantoor toe aan een nieuw interieur? Neem dan contact op met de projectinrichting van Woononline! Wij hebben al jaren ervaring met het inrichten van diverse horeca gelegenheden, kantoren en bedrijfsruimten. Woononline kan u advies geven over stoelen, tafels, verlichting en alle overige elementen die nodig zijn om uw project in te richten. Door het samenstellen van de juiste materialen, kleuren en indeling creëren we een stijlvol interieur. Of je zakelijke pand nu groot is of klein, wij regelen het voor je. Daarbij hanteren wij altijd de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Hoe gaat dat in de praktijk? Onze interieuradviseurs maken samen met u een helder inrichtingsvoorstel, waarbij we een functioneel plan maken en rekening houden met de gewenste uitstraling. De meubels en de verlichting moeten passen bij het identiteit van het bedrijf of instelling. Na uw goedkeuring van het concept zullen wij het gehele projectmanagement op ons nemen. Dit houdt in dat wij garant staan voor de bestelling, bezorging en montage van de meubelen. 

 

Slot Hotel Schagen

Stijlvol overnachten op een unieke locatie midden in het centrum van Schagen? Dan ben je bij Slot Hotel Schagen aan het juiste adres. Dit historische slot is een aantal jaar geleden helemaal gerenoveerd, zowel van buiten als van binnen. Bij de nieuwe inrichting van de hotelkamers heeft de eigenaresse gekozen voor een aantal kleurrijke artikelen van Woononline. Bijvoorbeeld onze prachtige fauteuils en stoelen. Deze geven de kamers een warme sfeer en onze accessoires maken het helemaal af. Geniet bij Slot Hotel Schagen van de locatie, de fijne service en van Woononline.

 

Neem contact met ons op!

Wil jij zoveel mogelijk uit je zakelijke pand halen? Of het nu om een winkel, om een restaurant of om een kantoorruimte gaat, woononline staat voor jou klaar. Wij zijn gespecialiseerd in projectinrichting en kunnen op alle niveaus iets voor jou betekenen.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem contact met ons via bart@woononline.nl