Projectinrichting met Woononline

Zoveel mogelijk uit uw zakelijke pand halen? Woononline staat voor u klaar! 

Is uw hotel, restaurant of kantoor toe aan een nieuw interieur? Neem dan contact op met de projectinrichting van Woononline! Wij hebben al jaren ervaring met het inrichten van diverse horeca gelegenheden, kantoren en bedrijfsruimten. Woononline kan u advies geven over stoelen, tafels, verlichting en alle overige elementen die nodig zijn om uw project in te richten. Door het samenstellen van de juiste materialen, kleuren en indeling creëren we een stijlvol interieur. Of je zakelijke pand nu groot is of klein, wij regelen het voor je. Daarbij hanteren wij altijd de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Hoe gaat dat in de praktijk? Onze interieuradviseurs maken samen met u een helder inrichtingsvoorstel, waarbij we een functioneel plan maken en rekening houden met de gewenste uitstraling. De meubels en de verlichting moeten passen bij het identiteit van het bedrijf of instelling. Na uw goedkeuring van het concept zullen wij het gehele projectmanagement op ons nemen. Dit houdt in dat wij garant staan voor de bestelling, bezorging en montage van de meubelen.

 wooncafe

 

Neem contact met ons op!

Wil jij zoveel mogelijk uit je zakelijke pand halen? Of het nu om een winkel, om een restaurant of om een kantoorruimte gaat, woononline staat voor jou klaar. Wij zijn gespecialiseerd in projectinrichting en kunnen op alle niveaus iets voor jou betekenen.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie? Neem contact met ons via bart@woononline.nl

 

Een moment geduld a.u.b...

{{var product.name}} is verwijderd van uw winkelwagenShop verder