Wandkleden

11 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Wandkleden met print bij Woononline

Vrolijke kleuren, een bepaalde blik van een gezicht of abstracte vormen op een wandkleed. Dit zijn vormen van kunst, waardoor veel mensen worden gefascineerd. Door een wandkleed toe te voegen aan je interieur, of ze als basis van je inrichting te gebruiken maak je een huis persoonlijk. Let daarbij wel op de grootte van de ruimte en de vorm en grootte van het wandkleed. De vorm en grootte is namelijk bepalend voor het effect op de ruimte.

Horizontaal Wandkleed

Wanneer je een horizontaal wandkleed aan de muur hangt, dan lijkt je muur optisch veel breder. Maar zodra je het aan een smalle achterwand hangt, dan zal de ruimte ineens veel kleiner lijken. Hierdoor lijkt het alsof de achterwand op je af komt. Ons advies is dus om dit soort kleden vooral aan een bredere wand op te hangen.

Verticaal Wandkleed

Een verticaal wandkleed zorgt ervoor dat je interieur optisch groter lijkt. Heb jij een interieur met smalle wanden? Kies dan voor een verticaal wandkleed, hierdoor benadruk je de hoogte van je muur meer.

Bestel bij Woononline

Heb jij je een keuze kunnen maken uit onze wandkleden? Bestel het artikel dan vandaag voor 16:00 uur, zodat je hem morgen al in huis hebt. Heb je geen keuze kunnen maken? Bekijk dan ook eens onze wall art, dit kan een goed alternatief zijn voor een wandkleed. Of kom eens gezellig langs in onze woonwinkel in Alkmaar. Laat je inspireren door meer dan 12.000 woonartikelen en laat je adviseren door onze medewerkers.