Kapstokken

7 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Uitgebreid aanbod aan kapstokken

De hal dient vaak als opbergplaats voor jassen, tassen en schoenen. Een goede kapstok voor in de hal is dan ook geen overbodige luxe. Bovendien is de hal vaak de ruimte waar je je gasten als eerste verwelkomt. Daarom is het belangrijk dat je hal netjes en opgeruimd is. In de webshop van Woononline vind je een uitgebreid aanbod aan verschillende kapstokken.

 

Meer dan een kapstok

Vandaag de dag heeft de kapstok niet alleen een functionele functie. Je wilt natuurlijk ook graag dat het er stijlvol uitziet. Een staande kapstok komt goed tot zijn recht in een ruime hal. Het voordeel van een staande kapstok is dat je ze gemakkelijk kunt verplaatsen, je kunt er veel jassen aan kwijt en je hoeft er geen gaten voor in de muur te boren.

Wil je graag op een stijlvolle manier je jas kunnen ophangen? Kies dan voor de kapstok Turf. Een kledingrek is een mooie toevoeging aan je hal. Aan de buis van het kledingrek kun je bovendien vele jassen kwijt. Daarnaast ziet het er stijlvol uit.

 

Kapstok kan overal

Een kapstok vind je vandaag de dag niet alleen meer in een hal. Neem bijvoorbeeld de kapstok Meert van het merk WOOOD. Deze komt ook goed tot zijn recht in de keuken. Je kunt er je kookschort, pannenlappen en theedoeken aan ophangen en je hebt ze altijd binnen handbereik.

 

Bestel je kapstok online

Heb jij je favoriete kapstok gevonden? Plaats dan vandaag nog je bestelling via Woononline. Als je voor 16:00 uur besteld, dan ontvang je het morgen al in huis.