Loungebanken
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Banken om op te loungen

Ben je op zoek naar een lekkere bank om heerlijk in te ontspannen? Met een loungebank of relaxbank krijgt het begrip ontspannen een geheel nieuwe betekenis! Het grote verschil met een hoekbank is dat deze zitmeubelen speciaal geproduceerd zijn om lekker in weg te zakken. Zo kom je optimaal tot rust. Lekker languit op de bank liggen en een boek lezen of film kijken. Of wil je met het hele gezin gezellig samen ontspannen? Een loungebank maakt het allemaal mogelijk. 

 

Divers aanbod relaxbanken

Niet iedereen heeft dezelfde smaak, de een houdt van leer, de ander heeft liever een bank van stof. Daarnaast heeft niet iedereen evenveel ruimte in huis. Daarom hebben wij bij Woononline een divers aanbod loungebanken uitgevoerd in verschillende stijlen, formaten, materialen en kleuren. Zo vind je bij ons altijd een zitmeubel dat aan jouw wensen voldoet. Let er bij het bestellen op dat je het goede formaat kiest en een bank koopt met de juiste hoek die aansluit op jouw woonkamer. 

 

Je loungebank upgraden?

Om nog meer van je bank te genieten kun je er voor kiezen een hocker of poef aan te schaffen. Deze kun je tegen de bank plaatsen zodat je het loungegedeelte van de bank vergroot en er meer mensen languit kunnen liggen. Ook kun je een salontafel toevoegen om bij je relaxbank neer te zetten. Zo heb je altijd alles binnen handbereik. Tot slot hebben wij bij Woononline ook vele woonaccessoires waarmee je je zitmeubels kunt opfleuren zoals sierkussens en plaids. Deze zijn niet alleen decoratief, maar ook functioneel omdat ze voor extra comfort zorgen. 

 

Loungebank kopen

Bij Woononline bestel je je relaxbank eenvoudig online. Je meubel wordt bij je thuis bezorgd door onze eigen bezorgdienst. Ook kun je gezellig langskomen in onze woonwinkel in Alkmaar. Hier kun je onze collectie bekijken en lekker komen proefzitten in onze loungebanken. Ervaar het comfort zelf, maar pas op dat je niet in slaap valt!