Diverse sidetables en wandtafels

Een sidetable of wandtafel is meestal een iets smallere tafel die vaak tegen de muur wordt geplaatst. Wanneer je bijvoorbeeld de bank niet tegen de muur hebt staan, kun je ook een sidetable tegen de achterkant van de bank plaatsen. Zo kun je een gezellige sfeer in huis creëren door er leuke woonaccessoires op te plaatsen. Bij Woononline vind je diverse soorten wandtafels van verschillende topmerken. 

 

Functioneel en decoratief

De wandtafel neemt niet veel ruimte in beslag en daarom wordt deze vaak in de hal geplaatst. Zo kan de sidetable fungeren als opbergtafel waar je eenvoudig je spullen op kwijt kan. Om ervoor te zorgen dat het geen rommeltje wordt, kun je kiezen voor een wandtafel met lades en/of shelf. Ook kun je een opbergmand toevoegen waar je je spullen in kwijt kunt. Zo raak je nooit meer iets kwijt. Maar de sidetable is niet alleen functioneel, hij is ook decoratief. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een sidetable gemaakt van zwart metaal. In de woonkamer misstaat een wandtafel zeker niet. Je kunt er leuke decoraties op kwijt die de ruimte opfleuren. Breng meer kleur in je woning door er een mooie bos bloemen op te zetten of kies voor leuke vazen of kandelaars.

 

Sidetable hout

De sidetables van Woononline zijn voornamelijk uitgevoerd in hout. Deze passen in ieder interieur, of je nu een landelijke, klassieke of basic stijl hebt. Wanneer je een moderne of industriële smaak hebt kun je kiezen voor een houten sidetable met metalen elementen. Door deze variëteit aan stijlen slaag je bij Woononline altijd!

 

Sidetable of een wandtafel kopen

Wil je een sidetable kopen? Bestel je favoriete wandtafel dan eenvoudig online in onze webshop. Wij bezorgen je artikelen netjes bij je thuis zonder dat je bezorgkosten betaalt. Ook kun je altijd gezellig langskomen in onze showroom in Alkmaar. In onze woonwinkel kun je komen sfeerproeven en de sidetables in het echt bekijken. Onze interieurspecialisten staan voor je klaar om je van advies te voorzien!