Producten 1-30 van 399

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 399

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Koffietafels

Ben je op zoek naar een leuk meubelstuk als blikvanger in je woonkamer? Of denk je dat het gewoon wel praktisch is om een mooie tafel bij de bank te hebben staan. Zodat je bezoek er gemakkelijk een kop koffie op kan zetten? Bij Woononline kun je de mooiste en leukste koffietafels vinden, die in elk interieur passen.

 

Moderne of landelijke woonsfeer

Bij het uitzoeken van een mooie koffietafel heb je verschillende keuzes. Zo kun je de koffietafel en het banktafeltje in dezelfde stijl kiezen. Een mooie, robuuste houten salontafel past perfect bij een landelijke inrichting, terwijl de stalen, ronde koffietafels heel geschikt zijn voor een Scandinavische inrichting. Natuurlijk is het ook leuk om de koffietafel in een heel andere stijl te kiezen dan de andere bijzettafeltjes in de kamer. Zo wissel je een beetje af en geef je de inrichting een speels karakter.

 

Verschillende modellen en materialen

Het model dat je kiest voor je koffietafel hangt onder andere af van je eigen smaak. Wil je de vierkante vorm van je kamer doorbreken? Dan staat een ronde, houten koffietafel heel mooi. Maar ben je fan van een industriële inrichting, dan kies je voor een vierkante of rechthoekige koffietafel. De tafels hebben mooie accenten, zoals een marmerlook, een elegant, metalen onderstel of juist een compacte aluminium voet. De koffietafels zijn er in verschillende kleuren, zodat ze volledig passen bij de kleuren die je voor je interieur gekozen hebt.

 

Kies de koffietafel die bij je inrichting past

Ook als je niet veel ruimte hebt in je woonkamer, maar toch een mooie koffietafel nodig hebt, dan zul je bij Woononline zeker slagen. Kijk online voor de leukste modellen, of breng een bezoekje aan onze showroom. Dan kun je zelf zien hoe de koffietafels combineren met de verschillende woonstijlen en zul je zeker een goede keus maken.