Relaxfauteuils
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fauteuils waar je in kunt relaxen

De nieuwe woontrend, relaxfauteuils! De relaxfauteuils van Woononline zijn gemaakt voor ultiem comfort. Kom even tot rust bij het lezen van een goed boek of kruip lekker weg in deze grote lig fauteuils bij het kijken van je favoriete Netflix serie.


Elektrisch bedienbaar

Het fijne aan deze relaxfauteuils is dat ze elektrisch bedienbaar zijn. Je kunt de relax stoel dus in de gewenste positie zetten. De voeten kunnen ophoog en de rug achterover! Bijna alle relaxfauteuils zijn voor zien van een accu die gemakkelijk op te laden is. Lees bij iedere fauteuil de beschrijving goed door, hier vind je alle informatie voor het betreffende model.


Meerdere mogelijkheden voor de relaxfauteuils

Staat jouw gewenste kleur er niet tussen? Geen probleem, naast de standaard modellen zijn er nog kleuren mogelijk. Kies zelf je kleur bij het bestellen van de fauteu online of kom langs in onze winkel om de opties te door te nemen met één van onze enthousiaste medewerkers!

 

Bestel jouw Relaxfauteuil bij Woononline

We leveren jou pakketje persoonlijk bij je thuis en de bezorging is vanaf 89 euro gratis. Heb je toch nog niet de juiste artikelen kunnen vinden? Bekijk dan ons volledige aanbod in fauteuils hier. Of kom gratis proefzitten in onze woonwinkel in Alkmaar. Onze medewerkers in de winkel helpen je graag verder om de juiste keuze te maken op het gebied van een ontspannings fauteuil. Let alleen op of wij het product op dat moment beschikbaar hebben in onze showroom.