1

Producten 1-30 van 126

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Jouw woonstijl shop je bij Woononline

Smaken verschillen en daarom vind je bij Woononline meubels in verschillende stijlen. Van landelijk en industrieel tot modern en Scandinavisch. Ontdek wat jouw persoonlijke woonstijl is en vind direct de meubels die bij jou passen.


Ontdek jouw woonstijl

Een vraag die veel mensen zichzelf vaak stellen is: “welke woonstijl past nou echt bij mij?”. Deze vraag is lastig te beantwoorden. Iedere woonstijl heeft zijn eigen charmes en aspecten die je leuk vindt (of juist niet). Dat maakt de juiste keuze van nieuwe meubels soms knap lastig. Wijzelf houden ook niet van één enkele woonstijl en daarom vind je binnen ons aanbod invloeden vanuit vele windstreken. Van landelijk tot industrieel en van modern tot Scandinavisch. Via onze Shop the look pagina kun je je misschien laten inspireren?


Één meubelstuk, meerdere woonstijlen

Goed om te weten: niet ieder meubelstuk valt binnen één woonstijl. Veel van onze meubels zijn binnen verschillende woonstijlen toe te passen. Zo past een houten boekenkast helemaal binnen de stijl van een landelijk interieur. Maar diezelfde boekenkast kun je ook als ‘vintage pronkstuk’ in een moderne en strakke woonkamer plaatsen. Zoals je ziet gaat het dus om de gehele inrichting van jouw interieur die de woonstijl bepaalt. 

Aanbod van Woononline

Bij Woononline kun je laten inspireren op het gebied van wonen en interieur. Omdat we een breed aanbod meubels, verlichting en woonaccessoires hebben, zit er altijd wel iets voor jou bij! De verschillende merken hebben ieder hun eigen unieke karakter en je kunt kiezen uit merken zoals: Towerliving, Zuiver, Woonmade, Richmond, BePureHome, Eleonora, By-Boo, WOOOD, HKliving en vtwonen.


Mixen & matchen van woonstijlen

Natuurlijk hoef je je bij de inrichting van het interieur niet aan één stijl vast te houden. Match, mix en combineer verschillende woonstijlen met elkaar tot jouw eigen geheel. Industriële elementen passen bijvoorbeeld heel mooi in een landelijk interieur. Of ga voor een kleurrijke trendy designstoel in een minimalistisch interieur. Hiermee breng je een opvallend detail in de woonkamer aan dat helemaal in het oog springt. Laat je eigen creativiteit de vrije loop. Wat je ook doet, doe vooral waar je zelf blij van wordt!