Shop the look - Groen moet je doen 

Groen moet je doen! Deze herfst staat de kleur groen centraal. De afgelopen jaren zijn we allemaal meer dan ooit thuis geweest. We zijn ons dan ook meer gaan focussen op ons interieur. Zowel de look en feel als functionaliteit. Met deze shop the look kun jij een nieuwe weg in slaan! Bekijk de shop the look hier.

Wat doet groen met je interieur?

Groen staat voor een duurzaam interieur, eco vriendelijk en milieubewust. Ook geeft de kleur groen een heldere sfeer in huis en het gevoel van natuur en vernieuwing. De kleur is gemakkelijk te combineren met andere aardetinten en basiskleuren. Binnen de kleur groen kun je ook nog veel verschillende kanten op. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor mintgroen, olijfgroen, vergrijsd groen of smaragdgroen. 

Groen met HKliving

Dit mega populaire woonmerk lanceert jaarlijks tweemaal een collectie. Zo ook weer voor dit najaar. Het merk HKliving heeft heel duidelijk een stijl. Van deze lijn wijken ze eigenlijk nooit af. Alle meubelen zijn typerend en direct herkenbaar. Toch is het dit najaar iets anders. De kleur die centraal staat is: groen. Niet zo gek, want dit wordt één van de trendkleuren komend jaar. Maar nog steeds vind je de natuurlijke materialen en organische vormen terug. Groen is prachtig als je het op de juiste manier combineert en HKliving heeft de juiste balans gevonden door te werken met aardetinten en keramiek.

Hotel chique 

De kleur groen past bij veel verschillende woonstijlen. Zo geeft lichtgroen een heel ander effect dan donkergroen. Ook de manier waarmee je groen styled kan een groot verschil maken. We geven je graag een aantal voorbeelden waarmee je groen kan stylen en welke woonstijl je hiermee creëert. Houd je van een chique en stijlvol interieur? Combineer dan donkergroene kleuren met gouden accenten en klassieke elementen. Zo krijg je een mooie mix van klassiek en trendy. Hang bijvoorbeeld op een donkergroene muur een werk van een oude meester op in een gouden lijst. Bekijk zeker even onze wanddecoratie want voor deze woonstijl hebben we een aantal prachtige schilderijen! 

Fris en licht

Houd je van veel licht en een fris gevoel? Combineer dan lichte, bijna pastellerige groen tinten met beige, zand en wit. Deze kleurcombinatie versterkt dat frisse gevoel en halen het beste in elkaar naar boven. Bijvoorbeeld: een witte eettafel met beige & zandkleurige eetkamerstoelen er aan en een prachtig groen servies op tafel. Ook komen lichte houten meubels goed uit de verf binnen deze woonstijl en zullen iets extra’s en een beetje karakter geven aan je interieur. 

Groen als in duurzaam

Groen heeft naast dat het een kleur is, ook nog een andere betekenis. Groen staat ook voor duurzaamheid. Groen moet je doen kun je dus ook op die manier interpreteren en kies voor een “groen” en milieubewust interieur samen met Woononline. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor meubelen die zijn gemaakt van duurzame materialen zoals hout, bamboe, rotan, wol, kurk of jute. Zo draag jij ook je steentje bij aan het milieu. Bekijk nu alle duurzame verlichting van het merk Good & Mojo, deze passen ook prachtige bij de shop the look van groen moet je doen omdat ze een natuurlijke uitstraling hebben.