De werkkamer inrichten

Door de coronacrisis zijn we allemaal meer thuis gaan werken en is een fijne thuiswerkplek belangrijker dan ooit geworden. Bij Woononline vind je de mooiste en meest praktische meubelen voor jouw thuiskantoor. Zo weet je zeker dat jouw werkkamer straks die inspirerende plek wordt waarop je had gehoopt!

Meubels

Bureaus

Bureaustoelen

Boekenkasten

Ladekasten

Wandplanken

Wandrekken

Verlichting

Hanglampen

Vloerlampen

Tafellampen

Wandlampen

Lampenkappen

Plafondlampen

Woonaccesoires

Klokken 

Kussens & textiel

Poefs

Vazen

Kandelaars

Lantaarns & waxinehouders

Opbergen

Krukjes 

Kunstplanten

 

Woonblogs

Woononline helpt je graag doormiddel van de Woonblog. We schrijven over de laatste trends, ruimtes,
collecties & woonproblemen met oplossing. We geven antwoord op brandende interieurvragen en geven handige tips & tricks:
wij helpen je graag een stapje verder.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van verlichting?

De dagen worden weer korter en dat betekent dat verlichting weer een belangrijke rol in huis gaat spelen. Maar waar let je nou op bij het aanschaffen van nieuwe verlichting? ➤ Lees hier meer.

   

Alles voor jouw thuiskantoor

De basis voor een werkplek is natuurlijk een bureau. Ga voor bijvoorbeeld een bureau met kastjes voor al jouw kantoor essentials. Bij gebrek aan ruimte is de multifunctionele sidetable een goed alternatief, die ook als kaptafel gebruikt kan worden. Heb je veel spullen nodig in je werkkamer? Gebruik dan een of meerdere kasten. Boekenkasten geven een opgeruimd gevoel waarbij je fijn kunt werken. Bij een kantoorruimte met minder ruimte zijn wandplanken en wandrekken goede mogelijkheden. Bij bureaustoelen denken mensen meestal aan logge en vooral stijlloze stoelen. Maar wist je dat er ook bureaustoelen zijn die perfect in jouw interieurstijl passen? Zo zijn er onder andere hippe kuipstoelen met de gemakken van een bureaustoel: met wieltjes én verstelbaar in hoogte.

Verlichting voor de werkkamer

Houd bij een thuiskantoor ook rekening met de donkere dagen waar verlichting een belangrijke rol speelt. Zo kan goede verlichting van een bureaulamp of een vloerlamp net dat beetje extra focus geven. Bij woonline.nl hebben we een groot aanbod aan lampen. Wil je je werkruimte simpelweg alleen wat op pimpen? Dat kan eenvoudig met wat woonaccessoires.

Meubels voor het inrichten van jouw werkplek bij Woononline.nl

Met een zeer breed aanbod bureaus, bureaustoelen, boekenkasten, verlichting en woonaccessoires hebben wij voor iedere thuiswerkplek een passend product. Nog geen ideeën over hoe je je thuiskantoor in moet richten? Doe dan eenvoudig inspiratie op met onze woonstijl categorieën. Shop gemakkelijk je nieuwe interieur voor de werkkamer samen met Woononline!