Hockers
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hockers en poefen van Woononline

Woononline heeft een uitgebreid assortiment hockers en poefen waarmee je je woonkamer compleet maakt. Gebruik hem als voetenbankje voor bij de bank of fauteuil zodat je lekker languit kunt liggen en optimaal kunt relaxen. Heerlijk met de voeten omhoog een boek lezen of tv kijken! Daarnaast creëer je ook nog eens extra ruimte in je woonkamer. 

 

Hocker als bijzettafel

Een hocker hoeft niet per se altijd als voetenbankje te fungeren. Met een leuk dienblad maak je van je hocker op eenvoudige wijze een bijzettafel waar je van alles op kwijt kunt. Ook kun je ervoor kiezen om er een glasplaat op te leggen waarmee je hetzelfde effect creëert. Dit maakt de hocker multifunctioneel en daardoor zeer populair. 

 

Divers aanbod hockers en poefen

Niet iedereen heeft dezelfde smaak en dat beseffen we bij Woononline maar al te goed. Je kunt bij ons voor een hocker kiezen die past bij de stijl van je bank of juist voor een model dat opvalt in jouw interieur. Bij Woononline vind je hockers in diverse soorten en maten. Of je nu houdt van een stoffen uitvoering of een model van leer, wij hebben een poef die past bij jouw interieur en persoonlijke wensen. Bovendien zijn de meubels beschikbaar in verschillende kleuren. Wil je een hocker zelf samenstellen? Bekijk dan onze stel je eigen bank samen pagina en kies je eigen stof!

 

Bestel online

Kom langs in onze woonwinkel en bekijk ons complete aanbod in een gezellige ambiance. Ook kun je hier uitstekend inspiratie opdoen met meer dan 12.000 verschillende woonartikelen. Ben je niet in de gelegenheid langs te komen? Bestel je meubels en of woonaccessoires dan gewoon bij ons online! Je artikelen worden bij je thuis bezorgd door onze eigen bezorgdienst. Makkelijker kan toch niet?