It's about RoMi
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Unieke verlichting van It's About RoMi

Met het Nederlandse merk It's About RoMi haal je een waar lichtpuntje in huis! De lampen zijn eenvoudig, maar sterk ontworpen en gemaakt van pure materialen. De lampen hebben een stoere en strakke uitstraling. Door de variatie in het kleurgebruik kunnen de lampen met bijna elke interieurstijl gecombineerd worden. Sinds 1993 creëren ze verlichting met hard werken, aandacht en vooral veel plezier!

 

Inspiratie

In de It's About RoMi collectie van Woononline vind je de leukste verlichting. De lampen zijn trendy en industrieel en de Good & Mojo lijn is gemaakt van duurzame en biologische materialen. Zo geeft het niet alleen een unieke uitstraling aan de lamp, maar heeft het ook nog een hele goede kwaliteit. De inspiratie voor de lampen halen ze uit de stad en de natuur. Stedelijke verlichting geïnspireerd door de stad. Voor elke lamp die ze verkopen planten ze een boom!

 

Soorten lampen

It's About RoMi heeft veel verschillende lampen bijpassend in ieder interieur. Tafellampen, vloerlampen, wandlampen en hanglampen. De lampen hebben in veel gevallen een open design en zorgen daarom voor veel licht in een ruimte. Ze verlichten de ruimte op een sfeervolle manier en kunnen op alle plekken in huis neer gehangen worden.