1
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lucide

Lucide is van een Belgisch familiebedrijf opgericht in 1992. Het merk staat ontwikkelt decoratieve en functionele verlichting. Met de kwalitatief hoogwaardig en onderscheidend assortiment neemt het merkt steeds verder in populariiteit toe. Lucide heeft afgelopen jaren een echte naam gemaakt door hun eigentijdse ontwerpen. Ondertussen zijn de lampen van het Antwerpse bedrijf over de hele wereld te vinden. 

 

Lucide collectie

Lucide richt zich altijd op de toekomst in al hun collecties daarom zijn alle lampen gericht op energiebesparing en verpakt in ecologisch verantwoorde verpakking. Deze visie op de toekomst is ook terug te zien in de vooruitstrevende designs van dit prachtige merk. In de collectie van Lucide vind je verschillende vloerlampen, tafellampen, plafondlampen, wandlampen en hanglampen. De collectie kenmerkend aan de eigentijdse, vooruitstrevende en multifunctionele ontwerpen in verschillende stijlen. Lucide lampen zijn te vinden in allerlei stijlen of je nou opzoek bent naar een natuurlijke of industriële lamp, decoratief of functioneel, Oosters of toch meer Scandinavisch? Je vindt het allemaal in de collectie van Lucide! 

 

Lucide lichtbronnen

Lucide heeft veel verschillende LED lichtbronnen en ook deze zijn helemaal van deze tijd en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het ruime assortiment van LED lampen in verschillende maten en fittingen is de kans groot dat jouw lichtbron er tussen zit. De lichtbronnen zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen zoals langwerpig, rond of druppelvormig in de kleuren smoke of amber.