Woonkamer inrichten 

De woonkamer is de ruimte waar alles mag en niets moet. Een ruimte om te ontspannen, televisie te kijken en samen te komen.
Omdat we iedere dag veel tijd doorbrengen in de woonkamer, is het belangrijk om deze ruimte de aandacht te geven die hij verdient. Een woonkamer inrichten klinkt makkelijker gezegd dan gedaan. De woonkamer is de ruimte waar alles mag en niets moet. Een ruimte om te ontspannen, televisie te kijken en samen te komen. Omdat we iedere dag veel tijd doorbrengen in de woonkamer, is het belangrijk om deze ruimte de aandacht te geven die hij verdient. Vind bij Woononline inspiratie en doe ideeën op voor het creëren van jouw droomhuis. Je wilt dus graag dat de woonkamer sfeer en gezelligheid uitstraalt. Woononline heeft een zeer breed aanbod meubelen en woonaccessoires voor de woonkamer in diverse woonstijlen. Shop gemakkelijk je nieuwe interieur voor de woonkamer samen met Woononline!

Meubels

Banken 

Salontafels

Bijzettafels

Koffietafels

Banktafels

Sidetables

Fauteuils

Dressoir

Tv-meubel

Kasten

Vloerkleden

Verlichting

Hanglampen

Vloerlampen

Tafellampen

Wandlampen

Lampenkappen

Plafondlampen

Woonaccesoires

Klokken 

Kussens & textiel

Poefs

Vazen

Kandelaars

Lantaarns & waxinehouders

Opbergen

Krukjes 

Kunstplanten

Woonblogs 

Woononline helpt je graag doormiddel van de Woonblog. We schrijven over de laatste trends, ruimtes,
collecties & woonproblemen met oplossing. We geven antwoord op brandende interieurvragen en geven handige tips & tricks:
wij helpen je graag een stapje verder.

Nieuw: Stel zelf je eigen bank samen, bij Woononline.

Sinds kort kun je bij Woononline zelf je eigen bank samenstellen. Wist je dat er diverse opstellingen en kleuren mogelijk op vele banken? ➤ Lees hier meer.

Deze stoffen en materialen zijn super trendy in 2021!

Hier lees je alles over de trendy stoffen en materialen die we in 2021 veel gaan zien in ons interieur. Welke past bij jou? Wat voor materiaal kies jij? ➤ Lees het hier.

Kom helemaal tot rust in 2021 met de woonstijl van het jaar: Japandi!

Een fijne mix tussen Japan en Scandinavië voor een trendy interieur. In deze blog lees je alles over de Japandi woonstijl! ➤ Bekijk het hier.

In 5 stappen een grote woonkamer inrichten met Woononline.

Ben je op zoek naar inspiratie om een grote woonkamer in te richten? Hier vind je een handig stappenplan en leuke ideeën voor de inrichting van jouw grote woonkamer! ➤ Lees hier meer.

 

 

Inspiratie voor de grote én kleine woonkamer

Er zijn talloze leuke ideeën voor het inrichten van zowel een grote als kleine woonkamer. Met een aantal kleine aanpassingen is het al mogelijk om een woonkamer een stuk huiselijker te maken. Twijfel je over een formaat, kleur of iets anders van een woonaccessoire van Woononline? Voel je dan vrij om contact met ons op te nemen, daar helpen we je graag verder.

Woonstijlen voor de woonkamer

Woonstijlen kunnen je goed helpen bij het indelen van je woonkamer. Twijfel je over welke woonstijl jouw woonkamer heeft of welke woonstijl je wil creëren? Neem dan eens een kijkje tussen alle woonstijlen op onze website en bekijk welke woonstijl het beste bij jouw wensen en behoeften past. Op deze manier wordt het inrichten van je woonkamer een stuk makkelijker gemaakt en is het mogelijk om een stuk gerichter te gaan zoeken naar producten.

Woonkamer ideeën

Naast het kiezen van een woonstijl zijn er nog een aantal andere punten en ideeën die je kunnen helpen bij het inrichten van je woonkamer. Zo is het handig om te bepalen: welke functie de woonkamer moet hebben, welk kleurenpallet je wil gebruiken en welke indeling je wil kiezen. De functie van de woonkamer kan bijvoorbeeld zijn: goed televisie kunnen kijken of lekker bij de openhaard kunnen zitten. Verder helpt het kiezen van een kleurenpallet bij het creëren van harmonie. Harmonie staat voor consistentie en eenheid. Woononline heeft een zeer breed aanbod verlichting, meubels en woonaccessoires voor de woonkamer in diverse woonstijlen. Shop gemakkelijk je nieuwe interieur voor de woonkamer samen met Woononline!