Trolleys en bakkerskasten

Ben je op zoek naar een leuk rek waar je al je spullen in kunt stallen? Kies dan voor een trolley van Woononline. Een trolley, ook wel bakkerskast genoemd, is een rek op wieltjes en werd oorspronkelijk gebruikt in magazijnen om goederen mee te verplaatsen. Tegenwoordig is een trolley kast een trendy woonitem waarmee je je interieur een industriële look geeft. Bij Woononline vind je verschillende soorten bakkerskasten in diverse formaten en materialen. De trolleys zijn van populaire woonmerken als Richmond Interiors, BePureHome, By-Boo en Towerliving. Gegarandeerd dus dat jij een mooi en praktisch bakkersrek vindt!

 

Haal stijl in huis met een trolley

Een trolley is een praktisch rek waar je alle kanten mee op kunt. Het multifunctionele rek op wieltjes kan in iedere kamer in huis neergezet worden. Plaats hem in de woonkamer en je bakkerskast wordt een echt eyecatcher in je woning. Met leuke woonaccessoires kun je de trolley geheel naar eigen smaak inrichten. Zet bijvoorbeeld een leuke vaas met bloemen op de bovenste plank, mooie fotolijstjes in het midden en onderop een lekkere warme plaid. Door te spelen met kleuren kun je een eigen stijl creëren in huis. Ook past de bakkerskast prima in de badkamer. Zo kun je hem als stijlvol rek gebruiken waar je handdoeken, toiletpapier, shampoo en andere toiletspullen in kwijt kunt. Maar in de keuken misstaat een hip bakkersrek ook zeker niet! In de keuken kun je er je servies, snijplanken en messenset in plaatsen. Zoals je ziet is de trolley op verschillende manieren toe te passen en een echte musthave in ieder interieur!

 

Bakkerskast kopen

Bij Woononline bestel je jouw favoriete bakkerskast eenvoudig online! Je kunt de trolley ook komen ophalen bij onze woonwinkel. Hier kun je tevens in een gezellige sfeer wooninspiratie opdoen met meer dan 12.000 verschillende woonartikelen. Lees hier meer over bezorgen en afhalen