De kinderkamer inrichten

Misschien wel een van de leukste projecten: de kinderkamer inrichten! Ook voor het inrichten van de babykamer of kinderkamer kun je bij Woononline terecht. Ieder kind is anders en zo kun je iedere kinderkamer inrichten met een andere stijl. Ontdek op deze pagina wat jij mooi vindt en doe inspiratie op voor zowel een grote als kleine kinderkamer inrichten. Je vindt hier veel kinderkamer ideeën om de slaapkamer fijn en praktisch in te richten. Van kledingkasten tot een commode. Zijn je kinderen al iets ouder? Dan maak je samen met Woononline een droomkamer met onze prachtige hemelbedden, bureaus en toffe accessoires.

Meubels

Bedden

Bureaus

Kledingkasten

Ladenkasten

Boekenkasten

Fauteuils

Wanddecoratie

Nachtkastjes

 

Verlichting

Hanglampen

Vloerlampen

Tafellampen

Wandlampen

Lampenkappen

Plafondlampen

 

 

 

 

 

 

 

Woonaccesoires

Klokken 

Kussens & textiel

Poefs

Vazen

Opbergen

Krukjes 

Kunstplanten

Spiegels

 

Jongens of meisjeskamer inrichten

Voor het inrichten van een jongenskamer of meisjeskamer is het een leuk idee om een bepaald thema te kiezen voor de kamer. Denk bijvoorbeeld aan een dieren thema of richt de kamer in met een minimalistische Scandinavische stijl met rustige, lichte kleuren. Ga voor een standaard bed, een bedbank of een leuke bedstee in de vorm van een huis. Ideeën voor het pimpen kinderkamer zijn mooie woonaccessoires als nepplanten en leuke opbergmogelijkheden om speelgoed in op te bergen. Zo zijn er opbergkisten en mooie manden die geschikt zijn voor een kinderkamer inrichten. Met een bureau creëer je een leuk plekje maken waar de kinderen kunnen kleuren of spelen. Tot slot kan een kledingkast niet ontbreken. Heb je weinig ruimte? Kies dan voor een ladekast die ook functioneert als commode in de babykamer. Bij Woononline hebben we meubels voor grote en kleine kinderkamers.

Meubels voor het inrichten van jouw kinderkamer bij Woononline.nl

Met een zeer breed aanbod dressoirs, kapstokken, spiegels, verlichting en woonaccessoires hebben wij voor iedere grote of kleine kinderkamer een passend product. Nog geen ideeën over hoe je de kinderkamer moet inrichten? Doe eenvoudig inspiratie op met onze woonstijl categorieën. Shop gemakkelijk je nieuwe interieur voor de kinderkamer samen met Woononline!