27 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Slaapkamer kasten

Behalve de woonkamer is de slaapkamer ook een ruimte waar je vaak bent. Je wilt deze dan ook leuk ingericht hebben. Dat geldt niet in de laatste plaats voor de kinderkamer, want je kind brengt daar veel tijd door. Met een slaapkamerkast blijft de kamer lekker opgeruimd. Kijk voor de leukste slaapkamer kasten in het assortiment van Woononline.

 

Een leuk ingerichte kinderkamer

Op een bepaalde leeftijd is het moment aangebroken dat je kind een nieuwe inrichting voor de slaapkamer wil. Dat kan zijn als ze naar de kleuterschool gaan, of misschien wel op middelbare schoolleeftijd. Dat is het moment om eens na te gaan denken over leuke kinderkledingkasten. Kies een kinderkast in dezelfde stijl als de kinderbedden of de kinderbureaus, zodat je kind een mooie eenheid heeft in de nieuw ingerichte kamer.

 

Kinderkledingkasten in iedere stijl

Kledingkasten voor de kinderkamer moeten niet alleen bij de smaak van je kind passen, maar ze moeten ook een beetje ruimte bieden. Daarom heeft Woononline verschillende modellen die niet alleen leuk staan, maar ook nog eens praktisch zijn. Je kunt er alle kleding in opbergen, zowel hangend als liggend, zodat je kind nooit meer hoeft te zoeken. Je kunt kiezen voor een houten kast, met meerdere openslaande deuren en een ladenkast, of je maakt de kamer van je tiener helemaal up-to-date met een van de stoere lockerkasten uit de collectie.

 

Kinderkledingkasten op de groei

Als je ouder wordt, neemt het aantal kledingstukken dat je draagt vaak toe. Daarom kun je bij Woononline kledingkasten voor de kinderkamer krijgen die je op kunt bouwen in verschillende units. Begin met een enkelvoudige hang- en legkast en breidt dat in de loop van de tijd uit met een kast in precies dezelfde stijl, maar met een verschillend interieur. Zo heb je een kast die meegroeit en heb je dus altijd op het juiste moment genoeg opbergruimte in de kinderkledingkast.