Lucide hanglampen
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hanglampen zijn van grote invloed op de interieursfeer van je woning. Zo kun je met het mooiste meubilair en je trendy woningaccessoires alsnog de plank volledig misslaan wanneer je voor een verkeerde hanglamp kiest. De hanglampen van Lucide zijn toonaangevend, trendsettend en betaalbaar. Door juist in te spelen op de nieuwste trends in zowel materiaal, kleur en vormgeving. Of je nu een strakke en moderne inrichting hebt of van klassieke accenten houdt, met de hanglampen van Lucide kun je lampen vinden die passen bij ieder interieur. 

 

Het merk Lucide

Het woord lucide betekent: klaar, helder, duidelijk, stralend, licht… Lucide richt zich altijd op de toekomst in al hun collecties daarom zijn alle lampen gericht op energiebesparing en verpakt in ecologisch verantwoorde verpakking. Deze visie op de toekomst is ook terug te zien in de vooruitstrevende designs. In de collectie van Lucide vind je verschillende vloerlampen, tafellampen, plafondlampen, wandlampen en hanglampen. De collectie kenmerkend aan de eigentijdse, moderne en multifunctionele ontwerpen in verschillende stijlen. Op deze manier verlichten zij jouw wereld. 

 

Lucide lichtbronnen

Lucide heeft veel verschillende LED lichtbronnen en ook deze zijn helemaal van deze tijd en van hoogwaardige kwaliteit. Binnen het ruime assortiment van LED lampen in verschillende maten en fittingen is de kans groot dat jouw lichtbron er tussen zit. De lichtbronnen zijn verkrijgbaar in vele verschillende vormen zoals langwerpig, rond of druppelvormig in de kleuren smoke of amber. Dit geeft extra sfeer in huis.

 

Verzending

Voor pakketjes boven 89 euro geldt standaard gratis verzending. De verzending van pakketjes wordt gedaan door de eigen pakketdienst van Woononline of DHL. Het pakketje zal altijd op een professionele en nette manier bij jou thuis afgeleverd worden. Klik hier voor meer informatie over onze bezorgservice.


Meer informatie?

Wil je meer informatie over een bepaald product? Of heb je nog een andere vraag? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice of kijk of je antwoord staat in onze veelgestelde vragen lijst.