Producten 1-30 van 102

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Houten tv-meubels bij Woononline

Een houten tv-meubel geeft jouw kamer niet alleen een stoere en natuurlijke indruk, maar biedt jou ook een extra opbergplaats voor alle accessoires van jouw nieuwe tv. Bij Woononline heb je de keuze uit een groot en divers aanbod van tv meubels die aan jouw wensen voldoet. Met een houten tv meubel van Woononline kijk je bijna nog liever naar jouw tv kast dan naar de tv zelf!

 

Veel verschillende stijlen

Een tv-meubel is een vrij prominent meubelstuk in jouw woonkamer, dus dan is het wel net zo fijn als deze geheel naar smaak is en goed staat in combinatie met de rest van jouw interieur. Is een klassiek interieur helemaal jouw ding, dan kies je natuurlijk voor een klassiek houten tv-meubel. Hou jij toch meer van een modern interieur, dan is één van onze moderne tv-meubels van hout misschien wel iets voor jou.

 

Kleuren

Bij Woononline vind je houten tv-meubels in verschillende kleuren. Zo vind je altijd wel een houten tv-meubel dat perfect past in jouw huidige interieur. Zo komt een licht houten tv-meubel goed tot zijn recht in een licht en fris interieur, terwijl een donker houten tv-meubel juist de gezellige sfeer van een donkere woonkamer weet vast te houden. Je kunt uiteraard ook voor een tv-meubel met houten look kiezen om een stukje natuur in jouw kamer te halen.

 

Formaten

Bij een grote tv hoort natuurlijk ook een groot tv-meubel. Bij een kleinere tv is dit uiteraard precies andersom. Het is dan ook heel belangrijk om na te denken over de verhouding die jij in de woonkamer wilt hebben en hoe hoog jij jouw tv wilt hebben. Komt jouw tv wat lager te hangen, dan kies je natuurlijk niet voor een hoog tv-meubel. Kijk ook goed naar de beschikbare ruimte zodat jouw kamer niet te vol raakt.

In ons ruime assortiment vind je houten tv-meubels in alle formaten. Kies bijvoorbeeld voor een laag en breed tv meubel of een wat korter tv meubel en bestel deze meteen online. Wil jij liever toch eerst kijken hoe het tv-meubel in het echt is? Bezoek dan onze woonstore in Alkmaar en laat je inspireren!

 

Tv-meubels van topmerken

Om er zeker van te zijn dat jouw volgende tv-meubel van topkwaliteit is leveren wij ook enkel houten tv-kasten van topmerken, waaronder bijvoorbeeld: Towerliving, Richmond en Eleonora. Maar ook voor tv-meubels van Woononline, Maxfurn, BePureHome en WOOOD ben je bij ons aan het juiste adres. Elk merk heeft zijn eigen unieke collectie, waardoor er genoeg te ontdekken valt in ons uitgebreide assortiment. Kom langs en ervaar het zelf!

 

Houten tv-meubel kopen bij Woononline

Bij Woononline bestel je jouw houten tv-meubel gemakkelijk en snel online. Bij ons kan je er voor kiezen om jouw houten tv-meubel direct online te bestellen of deze eerst te bekijken in onze woonstore in Alkmaar. Bestel jij jouw tv-meubel toch online, dan staan wij garant voor een veilige betaling en snelle levering. Onze eigen bezorgdienst levert jouw meubels door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden.

Wil jij liever eerst advies van één van onze woondeskundigen? Kom dan langs in onze woonwinkel in Alkmaar en laat je inspireren door onze adviseurs die samen met jou op zoek gaan naar de beste woonoplossing!