Rechte bankstellen

13 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Bankstellen van Woononline

Bij Woononline vind je een breed aanbod rechte bankstellen in verschillende stijlen, formaten en materialen. Wij hebben banken van onder andere stof en leer die stuk voor stuk zeer comfortabel zitten. Zo kun je heerlijk met het hele gezin samen op de bank zitten en lekker bijkomen na een drukke dag. 

 

Bankstellen in diverse maten

Heb je een grote woonkamer? Of heb je juist wat minder ruimte? Woononline heeft banken in verschillende formaten. Zo vind je bij ons:

  • 2-zitsbanken
  • 2,5 zitsbanken
  • 3-zitsbanken
  • 3,5-zitsbanken
  • 4-zitsbanken

Door het diverse aanbod aan banken in verschillende maten, is er altijd wel een bankstel bij die bij jouw inrichting past. Afhankelijk van de ruimte kun je kiezen voor een 4-zitsbank waar je lekker samen met het hele gezin op kunt zitten. Ook kun je voor twee 2-zitsbanken gaan waar je een gezellige zithoek mee creëert.

 

Diverse stijlen

Iedereen is anders en niet iedereen heeft dezelfde smaak. Bij Woononline houden wij daar uiteraard rekening mee. Qua stijl is ons aanbod bankstellen daarom zeer divers. Voor ieder interieur hebben wij een bijpassende bank. Heb je een moderne stijl? Dan hebben wij een aantal hippe banken in trendy kleuren. Als je een meer klassiek interieur hebt, hebben wij een aantal mooie modellen. Wat dacht bijvoorbeeld van een authentieke statement bank in een velvet kleur? 

 

Bankstel kopen

Heb je je keuze kunnen maken en ben je helemaal gek van die ene bank? Bestel hem dan eenvoudig online. Wij streven ernaar de bank zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen door onze eigen bezorgdienst. Ook kun je altijd bij ons langskomen in Alkmaar. Hier kun je in een gezellige sfeer ons gehele assortiment bekijken en inspiratie opdoen.