Zuiver tafels & salontafels
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zuiver tafels

Een tafel gebruik je voor verschillende doeleinden. Zo vormt een tafel de centrale plek in huis waaraan gegeten wordt of waar je gezellig met vrienden een drankje doet. Ook zijn er diverse salontafels en bijzettafels voor bij de televisie of naast de bank. Bij Zuiver begrijpt men dit maar al te goed en daarom hebben zij een breed aanbod tafels, variërend van robuuste eetkamertafels tot kleine salontafels. Zuiver is een oer Hollands merk en staat bekend om haar eigentijdse stijl en het gebruik van diverse materialen. Laat je bij Woononline inspireren door het mooie aanbod van Zuiver!


Maak je eethoek compleet met Zuiver

De eettafel is de centrale plek in huis, daarom moet hij van hoge kwaliteit zijn en de juiste uitstraling hebben. Bij Woononline vind je een breed aanbod Zuiver tafels voor in de eetkamer die voldoen aan de belangrijkste eisen. Met een aantal mooie Zuiver stoelen en sfeervolle Zuiver verlichting creëer je een gezellige eethoek. De eettafels zijn beschikbaar in diverse formaten en zijn uitgevoerd in verschillende materialen. De marmeren tafels hebben een klassieke uitstraling. De houten Zuiver tafels zorgen juist weer voor een rustige, Scandinavische sfeer in de eetkamer. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?


Decoratief en praktisch

De bijzettafels van Zuiver zijn ideaal om je interieur op te fleuren en je eigen stijl te creëren. Op een bijzettafel kun je allerlei leuke woonaccessoires kwijt. Denk aan een mooie vaas met bloemen en sfeervolle kandelaren. Salontafels in de zithoek dienen niet alleen als decoratie, maar hebben ook een praktische functie. Zo kun je er je glas of een grote bak chips op kwijt. Zo heb je altijd alles binnen handbereik. De salon- en bijzettafels van Zuiver zijn o.a. in de volgende materialen beschikbaar:

  • Hout
  • Marmer
  • Glas
  • Metaal