Producten 1-30 van 181

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-30 van 181

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

HKliving servies

Bij een maaltijd gaat het natuurlijk om de smaakbeleving van het gerecht. Maar wat nu als de presentatie slecht is? Je zult zien dat je een stuk minder geniet van het eten. Met het servies van HKliving voorkom je dit probleem en heb je altijd een gezellig gedekte tafel. Het eten smaakt hierdoor nét iets lekkerder dan anders. De collectie bestaat onder andere uit mokken, schaaltjes, borden, kommetjes, vazen, kannen, glazen en ga zo maar door. Ze hebben allemaal een speelse uitstraling waarbij gebruik wordt gemaakt van vele kleuren. De gebruikte materialen zijn keramiek, aardewerk, glas, beton en porselein. Door het filter te gebruiken in het menu kun je snel jouw favoriete servies samenstellen.

 

Uniek aanbod

Met HKliving servies haal je echt iets unieks in huis. Alle woonitems van dit oer-Hollandse merk worden namelijk met de hand gemaakt. Hierdoor zijn er geen twee artikelen identiek. Dit wordt niet gezien als imperfectie, maar levert juist een bijdrage aan het speelse en eigentijdse karakter van de collectie. Je wilt jouw HKliving servies dus graag tonen en dat doe je het beste in één van onze vitrinekasten. Hierin stal je jouw mooiste woonaccessoires uit waaronder ook je servies dus. Op deze manier kun je een eigen draai geven aan jouw meubel en daarmee dus ook aan je gehele interieur.

 

Bestel bij Woononline

Je bestelt je HKliving servies natuurlijk eenvoudig in de webshop van Woononline. Je hebt bovendien de optie om jouw servies thuis te laten bezorgen. Wil je liever niet wachten op de bezorger en zelf je artikelen ophalen? Kom dan eens langs in onze woonwinkel in Alkmaar en laat je inspireren. Met een aanbod van meer dan 12.000 verschillende woonitems zit er altijd iets voor jou bij!