WOOOD woonaccessoires
Geen producten gevonden voor deze selectie.

WOOOD Woonaccessoires

Na het inrichten van een woonkamer en het samenstellen van je interieur ga je natuurlijk beginnen met stylen. Stylen is belangrijk, het zorgt er namelijk voor dat er sfeer komt je woning. Met woonaccessoires van Woood kun je jouw persoonlijkheid terugbrengen in je huis. WOOOD wil exact dat voor elkaar krijgen en zorgt met hun accessoires dat jij je persoonlijkheid in jouw woning naar voren kan laten komen. Kijk daarom naar de wandrekken, kunstplanten, kaarsenhouders en nog veel meer accessoires van WOOOD en maak jouw woning compleet.

 

Bestel online

Bestel je woonaccessoires van WOOOD eenvoudig en snel online. Bovendien worden de artikelen ook nog eens gratis bij thuisbezorgd bij een bestelling boven de 89 euro en 100 dagen retourrecht. Sommige producten kun je als je ze voor 16:00 uur besteld, morgen al in huis hebben. Lees hier meer over onze bezorgdiensten

 

Bezoek de Woononline showroom

Wil je de woonaccessoires van WOOOD eerst zelf bekijken? Kom dan eens langs in onze showroom in Alkmaar. Sinds 2005 zijn wij het grootste Lifestyle Centrum, waar je ruim 12.000 woonartikelen vindt van verschillende bekende merken. Verder staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.