WOOOD kinderbedden en bedlades
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bedden van WOOOD

Goede nachtrust is van essentieel belang om overdag goed te kunnen presteren. In een bed van WOOOD word je iedere ochtend uitgerust wakker en kun je vol energie de dag beginnen! In het bedden assortiment van WOOOD vind je zowel eenpersoonsbedden als tweepersoonsbedden. Hierdoor kun je niet alleen een bed voor jezelf vinden, maar ook eventueel voor de rest van het gezin. 

 

Eenpersoonsbedden 

Het WOOOD Dennis bed is een populair bed onder kinderen en tieners. Het bed ziet er stoer uit en is uit te breiden met een handige opberglade. De lade kan gebruikt worden om spullen in op te bergen, maar ook als logeerbed. Het bed is ook verkrijgbaar als bedbank in de kleuren beton grijs, staalgrijs en zwart. Het leuke van een bedbank is dat deze multifunctioneel is. Overdag gebruik je hem als comfortabele bank en ’s avonds vormt het een heerlijk bed. Als je logées hebt schuif je eenvoudig de bedlade met matras uit en heb je ook nog eens een logeerbed! Daarnaast heeft elke uitvoering een bijpassende kast en nachtkastje. 

 

Bed van WOOOD kopen?

Ben je enthousiast geworden over een bed van WOOOD uit onze webshop? Je bed wordt bij je thuis geleverd zonder dat je verzendkosten hoeft te betalen. Dankzij onze bezorgservice worden je woonartikelen bij je thuis bezorgd.