Woonwinkels: online shoppen of in de winkel - Woononline

Echte woonwinkel op een centrale plek in Alkmaar en altijd Online!

 

Corona update:

Ook wij nemen graag onze maatregelen tegen de verspreiding van het corona virus. Wij hebben er vooralsnog voor gekozen om onze winkel open te houden. 

Wij hebben de veiligheid van onze medewerkers en die van u hoog in het vaandel staan. Let u daarom dat u minimaal 1 1/2 meter afstand houdt, dat u niet met meer dan 2 personen een bezoek brengt en dat u slechts met PIN kunt betalen. 

 

Afspraken met betrekking tot de aflevering: Wij leveren gewoon bij u in huis waarbij u slechts met de PIN kunt betalen. (geen contant geld meer).

Let u op de gezondheid van onze medewerkers en geef hen de ruimte! 

 

 

 

Meer dan 12.000 leuke, hippe en altijd inspirerende producten vind je bij Woon®. Wij garanderen altijd de laagste prijs zodat je nooit teveel betaalt. Je zult je verbazen over het enorme assortiment, dat geweldig divers en uitgebreid is. Alle ingrediënten zijn aanwezig om jouw gedroomde woonstijl helemaal voor elkaar te krijgen. Prachtige banken, kasten, trendy accessoires, maar ook boeken, lekkere kookspullen en leuk speelgoed. Direct meenemen of geef je liever een persoonlijke stempel aan jouw meubelstuk? Het is bij ons allemaal mogelijk.

Alkmaar pand

 

 

Een klein kijkje in onze winkel... 

 

Het woonteam maakt van woonwinkelen een feestje. Wij helpen je graag met al jouw woon-keuzes!  

 

Woon® Alkmaar Maps 

Koedijkerstraat 22
1823 CR  Alkmaar
072-5205700
 
 
 
 

Een moment geduld a.u.b...

{{var product.name}} is verwijderd van uw winkelwagenShop verder