Scandinavische verlichting

Producten 1-30 van 105

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Scandinavische verlichting

Eenvoud, licht kleurgebruik, grafische vormen en functionaliteit. Dit zijn de kenmerken van de Scandinavische woonstijl. De kleuren die het meest worden toegepast in deze stijl zijn wit en grijs. Zo ook in de Scandinavische verlichting. De vormen zijn strak maar de lampen geven een warm, oranje licht af!


Scandinavische hanglampen 

Hanglampen mogen natuurlijk niet ontbreken in jouw Scandinavische interieur. We kennen ondertussen de stijl die past bij een Scandinavisch interieur. Scandinavische lampen zijn zowel praktisch als sfeervol en brengen rust, eenvoud en functionaliteit in elke ruimte. Scandinavische hanglampen zijn o.a. perfect voor in de hal, boven de eettafel, badkamer en kinderkamer. Kortom, de perfecte aanvulling op je interieur.


Scandinavische wandlampen 

Wandlampen zijn zeker in de Scandinavische woonstijl zeer populair. Zoals je nu weet gaat het in de Scandinavische woonstijl niet alleen om mooi, maar ook om functionaliteit. Wandlampen vervullen twee functies in huis. Ze geven een warm, gezellig licht en werken als opvallende wanddecoratie


Zuiver 

Het Nederlandse woonmerk Zuiver staat voor: puurheid en zuiverheid. Typisch Scandinavisch natuurlijk! Dit is dan ook het merk waar je zoekt voor Scandinavische meubels. Hun collecties zijn uniek en zeer eigentijds. Je kunt alles van dit merk vinden bij Woononline in de webshop en een selectie hiervan ook in onze showroom.