Scandinavische kasten
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Scandinavische opbergkasten 

Bent u op zoek naar een stijlvolle kast waar je eenvoudig al je spullen in op kunt bergen? Dan ben je bij Woononline aan het juiste adres. Wij hebben een breed aanbod kasten, waaronder een ruime collectie Scandinavische opbergkasten. De kasten hebben hoge pootjes en zijn veelal gemaakt van hout. Sommige opbergkasten uit deze woonstijl zijn voorzien van glas in de deurtjes. Zo kun je jouw woonaccessoires op een mooie manier presenteren! 


Combineer de kasten uit een serie

Woononline heeft vele series kasten. Binnen deze serie vind je dus verschillende soorten kasten zoals een dressoir, opbergkast en tv-meubel. Hun uiterlijk is precies hetzelfde. Deze kasten kun je dus met elkaar combineren om zo een geheel te creëren in jouw woning. Misschien is de Gravure kasten serie iets of jou? Of de classy Newton serie? Hoe dan ook, jouw interieur vind je bij Woononline. 


Scandic House

Woononline is dol op de Scandinavische woonstijl en heeft hierom dan ook een eigen Scandinavisch huismerk opgericht genaamd Scandic House. Hier vind je alle Scandinavische meubels. Van stoelen tot tafels en kasten. Bekijk deze top collectie bij Woononline! 


Zuiver 

Het Nederlandse woonmerk Zuiver staat voor: puurheid en zuiverheid. Typisch Scandinavisch natuurlijk! Dit is dan ook het merk waar je zoekt voor Scandinavische meubels. Hun collecties zijn uniek en zeer eigentijds. Je kunt alles van dit merk vinden bij Woononline in de webshop en een selectie hiervan ook in onze showroom.