Landelijke tafels

14 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Landelijke eettafels

De eettafel is binnen de landelijke woonstijl één van de belangrijkste meubels. De tafel bepaald samen met de eetkamerstoelen, zeker in de eetkamer, de sfeer. Maar hoe ziet een typisch landelijk eettafel eruit? Een landelijk eettafel wordt gekenmerkt door een aantal punten. Ten eerste zijn dit grote, grove tafels. Heb je een kleine/smalle eetkamer, dan is dit niet de geschikte woonstijl. De landelijke eettafel heeft ruimte nodig. Een ander kenmerk van de eettafel is het robuuste hout in stoere bruin of zwarte kleur. De tafels lijken op industriële eettafels en passen ook beide prima, echter hebben veel landelijke eettafels witte tafelpoten. 


Towerliving

Één van de merken bij Woononline die veel landelijke meubels in de collectie hebben is Towerliving. Dit is een eigentijds merk en levert sfeervolle meubels tegen een zeer scherpe prijs. Het leuke is dat je met deze meubels je complete interieur kunt samenstellen en dat ze perfect met elkaar matchen. De collectie bestaat voornamelijk uit landelijke en industriële meubels. De houten meubels komen goed tot hun recht in een landelijke woninginrichting. De neutrale kleuren zorgen voor een rustige sfeer in huis. Wanneer je van industrieel houdt, kun je het beste kiezen voor de metalen meubels. Deze hebben een ruwe en robuuste uitstraling en geven je interieur een look die helemaal bij deze tijd past.


Landelijke series 

Woononline beschikt over veel landelijke series binnen de collectie. Vooral in kasten en tafels. De Xabia en de Xara tafel series zijn al een lange tijd zeer geliefd! Binnen deze series vind je meerdere varianten van het model, je kunt deze dus met elkaar combineren!