Landelijke stoelen

Producten 1-30 van 63

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Landelijke eetkamerstoelen

Een belangrijk kenmerk van landelijke eetkamerstoelen is dat ze een ontwerp hebben met traditionele vormen en gemaakt zijn van klassieke materialen. Vooral hout is erg populair, maar ook een stoffen eetkamerstoel met traditionele vormen zien we steeds vaker. De eetkamerstoelen mogen grof en aanwezig zijn in de eetkamer. Dat moet ook wel want ze mogen niet wegvallen bij een grote landelijke eettafel. Verder is het model van de landelijke eetkamerstoel vrij eenvoudig en basic. 


Landelijke fauteuils 

Ook de landelijke fauteuils mogen opvallen. Ga dus niet voor een model met weinig zitting en dunne pootjes. Kies juist voor een fauteuil met een brede rug, armleuningen en een grove poot. Wil je niet dat je fauteuil een basic uiterlijk heeft? Ga dan voor een gecapitonneerd stof. Dit breekt het basic model en geeft de fauteuil net iets extra’s. 


Merken die passen bij de landelijke woonstijl

De landelijke woonstijl is erg specifiek en zie je voornamelijk terug in boerderijen. In de wat oudere collecties van het merk Richmond Interiors stond de landelijke woonstijl centraal. Verder is de landelijke woonstijl vaak een leuke combinatie van verschillende merken zoals Eleonora of By-Boo!