Industriële stoelen

17 producten

Van laag naar hoog sorteren
per pagina
per pagina

Industriële eetkamerstoelen

De industriële eetkamerstoelen zijn sinds 1920 zeer populair. Stalen buizen waren in die periode heel belangrijk, en daarvan werden er dan ook meubels van gemaakt. Tijdens de Tweede Wereldoorlog lag de productie stil, maar daarna werd de productie weer in gang gezet. Vandaag de dag is er nog steeds een grote vraag naar de industriële stoel en is het heel hip om verschillende stijlen met elkaar te combineren om zo een uniek geheel en een uniek interieur te creëren. Het is altijd een goed idee om voor één hoofdstijl te kiezen en begin dus bijvoorbeeld met industriële stoelen.


Verschillende modellen

Veel industriële stoelen hebben een aantal overeenkomsten. Meestal zijn ze gemaakt van metaal, hout en leder. Toch heb je nog veel meer keuze. Bij het produceren van eetkamerstoelen en fauteuils wordt nu ook zeker gekeken naar de praktische aspecten. Zo heb je stoelen met arm of stoelen zonder arm. Ook zitten er grote verschillen in de poten. Van kruispoten tot rechte poten of zelfs op wieltjes. Je kunt dus een industriële stoel kopen die geheel aan jouw wensen voldoet en jouw industriële eettafel afmaakt. 


Industriële fauteuils 

Ben je nog opzoek naar een stoere fauteuil voor in jouw industriële woonkamer?
Je wilt natuurlijk een stoel die straalt en comfortabel is. Deze ga je bij Woononline zeker vinden. In ons brede aanbod industriele fauteuils vind je veel variantie. Zo zijn er vele verschillende stoffen, vormen en maten beschikbaar. Bij een fauteuil staat “luxe” centraal. Dit is dan ook meteen de reden waarom iedereen er zo dol op is. Een fauteuil met industrieel design straalt niet alleen luxe uit, het zit ook nog eens super comfortabel met goede ondersteuning.