15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

15 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Opgeruimd staat netjes

Op zoek naar een nieuwe pedaalemmer of prullenbak? Dan ben je bij Woononline aan het juiste adres. Met een prullenbak hou je je huis netjes en opgeruimd. Naast dat een pedaalemmer functioneel moet zijn wil je natuurlijk ook dat hij er stijlvol uitziet. Daarom vind je in onze webshop verschillende soorten prullenbakken.

 

Verschillende maten

Voordat je een prullenbak aanschaft is het verstandig om na te denken over waar je hem precies wilt neerzetten. Je hebt namelijk prullenbakken in verschillende groottes. Over het algemeen heb je in de keuken het meeste afval. Daarom adviseren we om een grote prullenbak van rond de 40 liter in de keuken te plaatsen. Voor de badkamer heb je vaak een kleinere nodig en zou je kunnen kiezen voor een inhoud van 20 liter.

 

Afval scheiden

Door het scheiden van je afval draag je bij aan een beter milieu. In de webshop van Woononline vind je ook een dubbele prullenbak. Dit is een prullenbak met twee vakken in plaats van één groot vak. Hierdoor kun je gemakkelijk je groente & fruit aval scheiden van het gewone afval. Een dubbele prullenbak wordt ook wel een duo afvalbak genoemd.

 

Bestel online

Heb je de prullenbak gevonden waar je naar op zoek was? Bestel hem dan vandaag nog online. Heb je voor 16:00 uur besteld? Dan ontvang je de pedaalemmer morgen al in huis. Wij brengen bovendien geen verzendkosten in rekening.