Tafellampen en bureaulampen met een industrieel uiterlijk

Heb je nog ergens een donker hoekje in huis waaraan je graag wat extra sfeer wilt geven? Kies dan voor één van de industriële tafellampen of bureaulampen van Woononline. Hiermee blaas je die saaie hoek op een subtiele manier nieuw leven in. Je kunt de tafellamp op een bijzettafeltje of in de vensterbank neerzetten. Bovendien kun je een industriële tafellamp makkelijk verplaatsen om zo andere delen van de kamer te verlichten en te accentueren. Kijk ook eens op onze pagina met alle industriële lampen en laat je inspireren!

 

Voor ieder interieur

Het leuke aan tafellampen met een industrieel design is, is dat ze in vrijwel ieder eigentijds interieur passen. Ook als je geen industriële woning hebt, kun je met een tafellamp een fijn industrieel accent aanbrengen. En zeker als je helemaal gek bent van de industriële woonstijl mag zo’n tafellamp niet ontbreken.

 

De industriële woonstijl

De industriële woonstijl is de laatste jaren steeds populairder aan het worden in Nederland. Deze interieurstijl is over komen waaien vanuit de Verenigde Staten en is geïnspireerd op oude fabriekshallen en pakhuizen. Een industriële woning kenmerkt zich daarom ook door het gebruik van fabriekselementen als bakstenen en blootgestelde leidingen. Dit zorgt voor een ruwe uitstraling van de ruimte. Deze ruwe elementen komen ook terug in de in industriële tafellampen. Er wordt veelvuldig gebruik gemaakt van stoere materialen als metaal in donkere kleuren.

 

Diverse typen lampen

Naast een mooi aanbod tafellampen met een industrieel design, hebben we ook andere typen lampen die perfect binnen de industriële woning passen:

Bestel eenvoudig online

Heb je dé industriële tafellamp gevonden die niet in jouw interieur mag ontbreken? Dan bestel je deze eenvoudig en veilig in de webshop van Woononline. Al je woonartikelen worden bij je thuisbezorgd op een dag naar keuze. Je kunt daarbij gebruikmaken van onze gratis basic bezorgservice. Na levering heb je altijd nog dertig dagen bedenktijd. Ben je toch niet tevreden? Dan kun je de industriële bureaulamp nog ruilen of retourneren.

 

Kom gezellig langs bij onze woonstore

Wil je de tafellampen liever eerst in het echt bekijken? Kom dan langs in onze woonwinkel in Alkmaar. Hier kun je veel van onze woonitems in het echt bewonderen en in een warme ambiance inspiratie opdoen. Bovendien staat ons deskundig personeel voor je klaar en voorziet je graag van woonadvies op maat.