Tower Living

Woononline is official dealer van Tower Living in Noord Holland. Zij levert eigentijdse sfeervolle meubels voor een zeer scherpe prijs. Het leuke aan dit merk is dat je hiermee je complete interieur kunt samenstellen en dat de meubels perfect met elkaar matchen.

Landelijk of juist industrieel wonen

De Collectie bestaat vooral uit landelijke maar ook industriele meubels: van buffetkasten tot vitrinekasten, van stoelen tot eetkamertafels en ga zo maar door. Met de meubels van Tower Living kun je jouw complete woonkamer en eetkamer inrichten.

Tower Living heeft verschillende meubelseries, zoals bijvoorbeeld Fleur. De lades zijn in deze serie voorzien van komgrepen en hebben een extra omlijsting op de lades. Hierdoor creëren de meubels een landelijke en romantische sfeer. De serie Amanda is met de hand afgewerkt en gemaakt van hergebruikt grenen. Kenmerkend voor deze serie zijn de Louvredeurtjes. Dit zijn schuingeplaatste horizontale latjes ofwel Louvres met een kleine open tussenruimte. 

Bestel online

Bestel je meubelserie van Tower eenvoudig en snel online. Bovendien worden de artikelen ook nog eens gratis bij thuisbezorgd. Sommige producten kun je als je ze voor 16:00uur besteld, morgen al in huis hebben. Lees hier meer over onze bezorgdiensten.

Bezoek de showroom voor alle Tower Living producten

Wil je de meubels van Tower living eerst zelf bekijken, voelen en uitproberen? Kom dan eens langs in onze woonwinkel in Alkmaar. Sinds 2005 zijn wij het grootste Lifestyle Centrum, waar je ruim 12.000 woonartikelen vindt van verschillende bekende merken. Verder staan onze medewerkers voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.