Ronde salontafels
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kies jouw favoriete ronde salontafel

De salontafel mag uiteraard niet ontbreken in jouw interieur. Je plaatst deze in de zithoek voor de bank of fauteuil. Kies je bijvoorbeeld voor een ronde salontafel met opbergruimte? Hier kun je van alles in kwijt zoals een notitieblok, wat lekkers of de afstandsbediening. Zo hoef je niet meer op te staan tijdens het televisiekijken en heb je alles binnen handbereik. Bij Woononline vind je een mooi aanbod ronde salontafels van diverse leuke interieurmerken als By-Boo, Richmond, Towerliving, Zuiver, Dutchbone en BePureHome. Hiermee haal je dus een salontafel in huis die volgens de laatste woontrends zijn ontworpen. Bovendien ben je verzekerd van een tafeltje van uitstekende kwaliteit die jarenlang meegaat.

 

Voordelen

Een groot voordeel van een ronde salontafel is dat er geen scherpe hoeken aan zitten waar jij of je kind zich aan kan bezeren. Daarnaast vind je in ons assortiment ook ronde salontafels met opbergruimte zodat je je spullen altijd binnen handbereik hebt terwijl alles evengoed netjes opgeruimd is. Ook kan de ronde salontafel bijdrage aan de decoratie van je woonkamer. Plaats er een mooie bos bloemen of leuke woonaccessoires van Woononline op om nog meer sfeer aan je interieur toe te voegen. 

 

Salontafels rond design

Dit kleine tafeltje is natuurlijk niet de grootste blikvanger in huis, maar toch draagt deze bij aan de uitstraling van je interieur. De tafeltjes met een rond design hebben een speels en gezellig karakter. Je kunt ze in vrijwel ieder interieur toepassen, wat jouw woonstijl ook is. Of je nu houdt van landelijk, modern, industrieel of trendy, bij Woononline vind je de ronde salontafel die je zoekt!

 

Ronde houten salontafels

Om ons aanbod zo gevarieerd mogelijk te houden, vind je bij ons salontafels uitgevoerd in diverse materialen. Veel van onze ronde salontafels zijn van hout. Dit geeft de ronde koffietafels een landelijke uitstraling. Daarnaast hebben wij ook een aantal ronde houten salontafels met metalen elementen die goed in een modern interieur passen. Verder zijn er ook andere materialen waar de tafeltjes van geproduceerd zijn, namelijk:

  • Metaal
  • Aluminium
  • Marmer
  • RVS/gerecycled hout
  • Glas
  • IJzer

Door deze variatie aan materialen is er voor ieder interieur een geschikte ronde salontafel. In het menu links kun je een filter instellen op de verschillende materialen zodat je snel jouw favoriet zult vinden.

 

Ronde koffietafel kopen

Bij Woononline bestel je jouw ronde salontafel gemakkelijk online. Je profiteert van een goede bezorgservice zonder dat je hier extra kosten voor betaalt. Hier lees je meer over onze bezorgdiensten. Ook kun je altijd langskomen in onze woonwinkel in Alkmaar. In een warme ambiance kun je hier lekker sfeerproeven en inspiratie opdoen met meer dan 12.000 woonartikelen.