Ronde eettafels
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een breed en divers aanbod ronde eettafels

De eettafel is de plek in huis waar het gezin samenkomt. Lekker bijpraten en de dag bespreken, gezellig een gezelschapsspel spelen of met vrienden lekker borrelen op zaterdagavond. Een goede eettafel kan dus niet ontbreken in jouw huis. Bij Woononline vind je een breed en divers aanbod ronde eettafels. Een ronde eetkamertafel is geschikt voor de wat grotere eetruimtes omdat deze meer ruimte in beslag neemt dan een vierkante of rechthoekige tafel. Het voordeel van een ronde tafel is dat je met iedereen aan tafel gemakkelijk een gesprek voert. Wel zo gezellig toch?

 

Ronde eettafel hout

Bij ons vind je ronde eetkamertafels in diverse houtsoorten. Zo hebben we tafels uitgevoerd in onder andere eikenhout, FSC hout, Mango hout en MDF. Sommige ronde eettafels hebben een houten tafelblad met metalen tafelpoten/onderstel. Dit zorgt ervoor dat de tafels erg stevig zijn en geeft bovendien een robuuste uitstraling. De Eettafel Mango rond is hier een voorbeeld van en laat zien dat een rond tafelblad goed te combineren is met strakke elementen. Ook heb je de keuze uit ronde eettafels in een verfijnde stijl, de Eettafel Bruno zwart bijvoorbeeld. Deze zijn wat kleiner van formaat en passen uitstekend in een wat kleinere keuken of eetruimte.

 

Ronde tafel kopen

Wil je een ronde eettafel kopen? Maar weet je nog niet precies welke het wordt? Kom dan gerust langs in onze woonwinkel in Alkmaar voor persoonlijk interieuradvies. Vergeet niet de afmetingen van de ruimte op te meten zodat we de juiste ronde tafel kunnen uitkiezen. Ook kun je altijd contact met ons opnemen. Heb je je keuze al kunnen maken? Dan kun je jouw ronde eettafel eenvoudig online bestellen. Je ronde tafel wordt dan bij je thuis bezorgd zonder dat je bezorgkosten betaalt. Ook kun je je producten zelf afhalen in onze woonstore.