Producten 1-30 van 211

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Diverse moderne bijzettafels van Woononline

Niet iedere woonkamer heeft de ruimte voor een grote salontafel. Het is echter wel handig om een tafeltje te hebben waar je wat tijdschriften op kunt leggen of een glas op kunt neerzetten. Moderne bijzettafels zijn de ideale oplossing om op een leuke manier ruimte in je woonkamer te houden. Bovendien kun je ook nog gewoon je spullen kwijt.

 

Wat maakt een bijzettafel modern?

Hier is geen eenduidig antwoord op te geven. De moderne bijzettafels van Woononline zijn er in strakke lijnen, maar ook organische vormen vind je terug. Qua kleurgebruik kun je kiezen voor een tafeltje in een opvallende kleur als goud. Daarnaast zijn er ook de uitvoeringen in neutrale kleuren als wit of crème. Veel gebruikte materiaalsoorten zijn metaal, glas, marmer en hout. Door deze variatie aan uitvoeringen is er dus altijd wel een moderne bijzettafel te vinden die perfect binnen jouw interieur past!

 

Bijzettafel in verschillende maten

Vaak is het mogelijk om een bijzettafel met een modern design als set te kopen. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om deze twee tafels van verschillende grootte bij elkaar te plaatsen. Je zet op de hoge tafel een mooie plant, het kleinere tafeltje gebruik je om een boek of je bril op te leggen. Maar zo'n set van bijzettafels is ook heel geschikt om over de woonkamer te verdelen. Zo zet je het grootste tafeltje voor de bank neer als je bezoek hebt en laat je het kleinere tafeltje in een hoekje van de kamer staan. Met een mooi kunstwerk erop is het direct een blikvanger in de ruimte.

 

Combineer een bijzettafel met andere meubels in dezelfde stijl

Of je nu kiest voor moderne bijzettafels of landelijke bijzettafels, je kunt deze altijd prima combineren met andere meubels. Dat geldt ook voor de interieurstijl. Denk bijvoorbeeld aan een hoektafel in dezelfde stijl als de industriële bijzettafels. Met een houten tafelblad en ijzeren onderstel hoeft het ontwerp niet identiek aan elkaar te zijn. Maar je kunt wel een eenheid in de sfeer krijgen door de meubelstukken op elkaar af te stemmen.

Kies uit de collectie moderne bijzettafels je favoriete model. Het assortiment is groot, je vindt altijd wel iets wat bij je inrichting past. De moderne bijzettafeltjes in de verschillende materialen zoals glas en ijzer, of hout, staal en een marmerlook hebben ieder hun unieke design. Daarmee is een bijzettafel hoe dan ook een aanwinst voor je woonkamer.