Producten 1-30 van 120

Van laag naar hoog sorteren
Pagina
per pagina
Pagina
per pagina

Bijzettafels in een industriële stijl

Je woonkamer inrichten kan een flinke klus zijn. De laatste meubels vinden die bij de rest van de inrichting passen kan ook nog lastig zijn. Een industrieel bijzettafeltje is zo'n item. Soms staat het bijzettafeltje in een hoekje bij de bank. Toch kun je het de blikvanger van de kamer maken. 

 

Een hoektafel met bijpassende industriële tafeltjes

Hou je van een industriële sfeer in huis? Dan heb je waarschijnlijk een inrichting die volledig op elkaar afgestemd is, met mooie strakke vormen en effen kleuren. Om de eenheid in je woonkamer nog meer te accentueren kun je kiezen voor een hoektafel in dezelfde industriële stijl als het bijzettafeltje. Dan zie je het ontwerp met een houten tafelblad en ijzeren poten meerdere malen in de woonkamer terugkomen, wat een rustgevend effect heeft. Bovendien zijn er ook veel industriële bijzettafels die als hoektafel gebruikt kunnen worden. Multifunctioneel dus!

 

Kenmerken industriële bijzettafels

De industriële bijzettafels kenmerken zich door het gebruik van veel hout en metaal. Dit zijn typische materiaalsoorten die je veel terugziet in een industrieel interieur. Qua kleur komen bruin, grijs en zwart veel voor in de industriële inrichting. 

 

Combineer verschillende woonstijlen met elkaar

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een inrichting die niet aan een bepaalde interieurstijl is gebonden, maar gewoon je eigen smaak is. Want ook moderne bijzettafels of landelijke bijzettafels staan mooi in een eigentijdse inrichting. Kies voor een opvallende combinatie van glas met staal. Of zet een bijzettafel met een houten blad in de kamer om een gezellig hoekje te maken. Met een bijzettafeltje in dezelfde stijl, maar met twee verschillende afmetingen zorg je voor een speels meubelstuk dat ook nog heel praktisch is.

 

Een bijzettafeltje als volwaardig meubelstuk

Bij een bijzettafeltje denk je al snel aan een meubel met een iets kleiner tafelblad. Je kunt er een plant of een kopje koffie opzetten. Maar een bijzettafeltje kan ook heel functioneel zijn en een belangrijke plaats in de woonkamer innemen. Enkele bijzettafels hebben een wat groter tafelblad. Ook zijn er die uitvoeringen die een extra opberg vak hebben of een lade. Uiteindelijk is de keuze die je maakt, of het nu industriële bijzettafels zijn, of een andere stijl, helemaal aan jou en wat je mooi in de woonkamer vindt staan.