Bartafels
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bartafels van Woononline

Voor mensen die gezelligheid in huis willen halen, is een bartafel de juiste keuze. Dit is een hoge eettafel waar je lekker met het hele gezin aan kunt dineren. Waar deze voorheen alleen gebruikt werd in bars en kroegen, fungeert de bartafel tegenwoordig steeds vaker als eettafel in huis. Door een paar barkrukken of barstoelen om je hoge eettafel te plaatsen creëer je een relaxte sfeer in huis. Bovendien kan de bartafel voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Het is niet alleen een hoge eettafel, ook kun je er met vrienden een drankje aan doen, net alsof je in de kroeg bent. Heb je een (tuin)feestje? Dan schuif je de barkrukken opzij en tover je de bartafel om in een statafel. 

 

Bartafel keuken

Steeds vaker kiezen mensen voor een bartafel in de keuken waar je met z’n allen aan kunt ontbijten, dineren of een lekker drankje aan kunt drinken met vrienden en familie. Ook is het een geschikte tafel voor de kinderen om ontspannen hun huiswerk aan te maken. Daarnaast kun je er een mooie bos bloemen of leuke woonaccessoires van Woononline opzetten om de eetruimte op te fleuren. Zoals je ziet zijn de mogelijkheden van de bartafel oneindig. Bovendien vind je bij Woononline hoge eettafels in verschillende stijlen. Van klassieke ronde bartafels tot moderne vierkante uitvoeringen. Zo is er altijd een bartafel bij die aan jouw wensen voldoet. 

 

Bartafel kopen

Een bartafel kopen is bij Woononline enorm makkelijk. Je bestelt je bartafel eenvoudig online en wij komen deze netjes bij je thuis bezorgen wanneer het jou uitkomt. Bovendien betaal je geen bezorgkosten. Wil je liever langskomen in onze woonwinkel in Alkmaar? Geen probleem, de koffie staat voor je klaar!