Geen producten gevonden voor deze selectie.

Diverse landelijke bartafels bij Woononline

Geef je landelijke interieur een modern tintje met een teakhouten bartafel uit onze collectie landelijke bartafels. De vrijstaande bartafels kun je eenvoudig in de ruimte plaatsen waar je het liefst eet. Dat kan natuurlijk in de keuken zijn, maar ook net zo goed in de woonkamer.

 

Wat is een bartafel in de landelijke stijl?

Een bartafel kun je in verschillende stijlen krijgen. Industriële bartafels hebben bijvoorbeeld een houten tafelblad met ijzeren poten. Landelijke bartafels zijn over het algemeen helemaal van hout gemaakt. Ze hebben een rustgevende uitstraling. Dit komt doordat de poten ook van hout zijn. Deze zijn in dezelfde kleur als het tafelblad. Dit geeft de bartafel een warme en landelijke uitstraling.

 

Hoe combineer ik een bartafel met mijn inrichting?

Dankzij het hout van de landelijke bartafel is het een meubelstuk dat je in ieder interieur kunt toepassen. Want ook als je van moderne accenten houdt, kun je het goed combineren en variëren met de stoelen van de tafel. Deze kies je met een strak ontwerp of met een leren bekleding. Zo heb je een landelijke sfeer als basis, met de stoelen als extra blikvanger. Natuurlijk kun je ook kiezen voor stoelen die helemaal bij de stijl van het landelijke interieur aansluiten. De keuze is aan jou!

 

Een opvallend meubelstuk

Als je een bartafel in huis zet, kun je ervan uitgaan dat het een opvallend meubelstuk is. Want je hoeft een bartafel niet bescheiden tegen een muur in de keuken te zetten. Je kunt het gerust midden in de kamer plaatsen. Door de hoogte en lengte geeft het een heel ruimtelijk gevoel. Dat kan net het verschil maken, waardoor de rest van je meubels ook beter tot hun recht komen. Op deze manier is een landelijke bartafel niet alleen fijn om aan te eten, maar ook mooi om naar te kijken.